Oldal frissítése

TESCOMA PURITY MicroWave, 2 db

3,2 7 értékelés
3 490 Ft

TESCOMA PURITY MicroWave, 2 db

A Tescoma PURITY MicroWave konyhai edények forradalmat hoznak a konyhába. Nem csak ételek tárolására és egyben felszolgálására használhatók, hanem olyan tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyeket hagyományos tálak esetében eddig nem ismertünk. Csak helyezd be a mikrohullámú sütőbe a tojásfőző tálat, és a fedelén található különleges lyukaknak köszönhetően a kész főtt kemény- vagy lágy tojást héj nélkül veheted ki, rögtön fogyasztásra készen. Hasonlóképpen, gazdagabb étel is elkészíthető benne például tojás spenóttal, sajttal, vagy egyszerűen bármi, amire csak vágysz. Inkább az édes reggelit kedveled? Csak enged szabadjára kulináris fantáziádat és készíts puha muffint vagy forró csokoládét!

A Tescoma tojásfőző tál főbb jellemzői

  • Mikrohullámú sütőbe helyezhető tál
  • Forradalmi NanoCARE technológiával készült
  • Nem köti meg a szagokat és nem koszolódik
  • A Tescoma tálak antibakteriálisak
  • A fedél gőzkiömlő lyukakkal rendelkezik
  • Elegendő folyó víz alatt tisztítani
  • A tálak környezetbarát kialakításúak, időt és pénzt takarítanak meg
  • Ideális héj nélküli főtt tojás, muffin és forró csokoládé készítésére
  • A csomag tartalma: 2 db Tescoma PURITY MicroWave tál

Zöld forradalom a Tescoma PURITY MicroWave tálakkal

A PURITY MicroWave a forradalmi NanoCARE technológiával készült, amely azt jelenti, hogy még az erős aromájú ételek illata sem ragad meg a tálban, valamint még a sárgarépa, a cékla és a curry sem színezik el. Ezen kívül a tál antibakteriális és megakadályozza a baktériumok növekedését az ételek készítése, és különösen tárolásuk során. A Tescoma PURITY MicroWave előnyeinek listája azonban ezzel még nem ér véget. Használat után elegendő folyó víz alatt leöblíteni, nem szükséges mosószert használni! A Tescoma PURITY edények ezáltal környezetbarátak, időt, pénzt és munkát takarítanak meg.

Kód:  ETS225c
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  705034.00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10