Oldal frissítése

Tescoma PRESTO TONE 4 db

1,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Tescoma PRESTO TONE 4 db

Készítsük el a legfinomabb ételeket otthon high-end konyhai kések Tescoma PRESTO TONE.A kések borotvaéles, készült kiváló minőségű rozsdamentes acél és ellenálló műanyag. Felületük van szerelve egy tapadásmentes bevonattal, ami az ételt a kés nem ragadós. Kés ez a bevonat is rendkívül finoman szeletelt ételeket és könnyen tisztítható.
Tescoma is úgy gondolja, a biztonságos, és ezért minden penge bevonva védőburkot biztonságos tárolás.Állítsa Tescoma PRESTO TONE segítségével lehetséges a betétet a gépbe, ami lehet bármilyen maradék könnyen vigyázni az Ön számára. De lehetőleg ne acélkefét vagy mosószer alapuló homok, éles élező vagy megfenik kés PRESTO. Tartsa távol a gyerekeket. 3 év garancia.
További információk:
A készlet tartalma:
Univerzális kés 8 cm
Univerzális kés 12 cm
Cook kés 17 cm
Szeletelőkés 18 cm
anyaga:
rozsdamentes acél
tartós műanyag
tapadásmentes bevonattal
 

Paraméterek

Mennyiség

Darabszám a készletben 4 db
Kód:  ETS136f
Termékszám:  863154.00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05