Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

TESCOMA PRESIDENT villa hőmérővel

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

TESCOMA PRESIDENT villa hőmérővel

A Tescoma President hőmérő villája minden jó szakács nélkülözhetetlen segítője, amely kiváló minőségű rozsdamentes acélból és tartós műanyagból készül. Lehetővé teszi, hogy gyorsan és egyszerűen ellenőrizd a sütés mértékét vagy határozd meg egy élelmiszer pontos hőmérsékletetét. Praktikus megvilágított kijelző mutatja a hőmérsékletet Celsius-fokban, valamint jelez, ha az étel eléri a kívánt hőmérsékletet. A csomag egy használati utasítást is tartalmaz az optimális hőmérsékletekkel kapcsolatban.

Fő előnyök

  • Kiváló minőségű rozsdamentes acélból és ellenálló műanyagból készül
  • Meghatározza az étel belső hőmérsékletét
  • Háttérvilágítású kijelző
  • Hangos riasztás, ha eléri a kívánt hőmérsékletet
  • Két AAA elemmel működik (nem tartozék)
  • A villa hossza 37 cm
  • Mosogatógépben nem mosható

Pontos ellenőrzéshez

A hús belső hőmérsékletének meghatározása ezzel a villával könnyen és pontosan lehetséges, amely például egyes típusú steakek készítése során nagyon fontos. Célszerű mindig ellenőrizni a hőmérsékletet, hogy tudd, egy élelmiszer mikor éri el a kívánt hőkezelést (ami különösen fontos halak és baromfi esetében). Sütéshez vagy grillezéshez is használhatod. A villa egy része a hőmérséklet érzékelő védőburkolata is. A termék 5 év garanciával rendelkezik.

A csomag mérete:
4 × 7 × 42,6 cm

Paraméterek

Típus

Típus Digitális

Meghatározás

Meghatározás Sütéshez
Hőmérséklet-érzékelő Igen

Tulajdonságok

Max. hőmérséklet 300 °C
Funkciók Hangjelzés
Felszerelés Háttérvilágítású kijelző
Tápellátás típusa 2× AAA
Elemek mellékelve IGEN
Szondák száma 1 db
Kód:  TESB055
Termékszám:  638793.00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20