Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Tescoma PRESIDENT mozsár 639,070.00

4,9 27 értékelés
10 890 Ft

Tescoma PRESIDENT mozsár 639,070.00

Nagyszerű segítség minden háziasszony számára, akik nem hiányozhatnak egyetlen konyhából sem.  A Tescoma PRESIDENT luxus kiadású, masszív konyhai mozsár a konyhai alapanyagok széles skálájának - gyógynövények, fűszerek és egyéb nyersanyagok -  aprítására lett kifejlesztve.  A mozsár (és a mozsártörő is) tömör, természetes, edzett gránitból készült, így biztosítva a szilárdságot és tartósságot. A mozsár kisgyermekeknek beadandó gyógyszer aprítására is használható. A termék tisztítása kizárólag folyó víz alatt történjen, mosogatógépbe helyezése nem ajánlott. Az esetlegesen beszáradt maradványok eltávolítására huzamosabb vízben áztatás ajánlott.

Műszaki adatok:

Anyaga:
gránit

Mozsár mérete:
9 x 13 x 13 cm

Mozsártörő hossza:
17 cm

Garancia:
5 év

Paraméterek

Tulajdonságok

Átmérő 9 cm
Anyag Gránit
Mozsártörő hossza 17 cm
Mosogatógépben mosható Nem

Szín

Szín Fekete
Kód:  ETS185a
Jótállás: 60 hónap
Termékszám:  639070.00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20