Oldal frissítése

TESCOMA Fokhagymaprés PRESIDENT 638633.00

4,6 65 értékelés
7 990 Ft

TESCOMA Fokhagymaprés PRESIDENT 638633.00

Nélkülözhetetlen segítő a konyhában, amely abszolút vezető mindenféle konyhai eszköz között. A Tescoma PRESIDENT kollekciójába tartozó fokhagymaprés kiemelkedő a robosztus konstrukciónak és az exklúzív designnak köszönhetően. Kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült. A fokhagymaprést egy multifunkcionális tisztító egészíti ki, amely tartós műanyagból készült. Ergonomikus fogantyú biztosítja a könnyű és kényelmes használatot. A markolat végén található lyuk segítségével pedig, felakaszhatja a prést, amely ezután mindig használatra kész. Mosogatógépben tisztítható. Öt év gyártói garancia a termékre.

Műszaki adatok:

Anyaga:
Rozsdamentes acél (18/10)
tartós műanyag

Sorozat:
Tescoma PRESIDENT

Méretek:
Hossz - 15 cm
Szélesség - 6,3 cm
Magasság - 5 cm

Garancia:
5 év
 

Masszív nemesfém ötvözetből készült, magas minőségű műanyag multifunkcionális tisztítóval. Mosogatógépben tisztítható. 5 év garancia.
 

 

Paraméterek

Tulajdonságok

Anyag Rozsdamentes acél
Mosogatógépben mosható Igen
Kód:  ETS148a
Jótállás: 60 hónap
Termékszám:  638633.00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20