Oldal frissítése

Tescoma pecsenyesütő tál fedővel DELÍCIA Glass 42 cm 629082.00

4,8 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Tescoma pecsenyesütő tál fedővel DELÍCIA Glass 42 cm 629082.00

A Tescoma DELÍCIA Glass pecsenyesütő tál ideális segítőtársad lehet a konyhában. A sült ételek készítése ezzel a praktikus sütőedénnyel sokkal könnyebb, mint korábban - fel van szerelve számos olyan újítással, ami nagyban megkönnyíti és felgyorsítja a sütést.

Kivételes térfogat

Az alsó pecsenyesütő tál térfogata 3,7 liter, vastag falú hőálló boroszilikát üvegből készült, ugyanúgy mint a praktikus méretes fedél. Ez nem csak védi a sütés alatt az étel felületét a megégés elől, de úgy is használható, mint egy önálló mély tál, aminek 5,7 liter a térfogata. Sok látogatót vársz? Akkor ezzel a tágas sütőedénnyel tényleg nem kell semmin aggódnod. A nagy térfogatú fedél optimális légáramlást tesz lehetővé a sütőtálban.

Praktikus

A Tescoma DELÍCIA Glass pecsenyesütő tálnak hőálló szilikon lábai vannak, így a tálat akár közvetlenül a sütőből való kivétel után is biztonságosan a konyhapultra vagy az asztalra helyezheted nélkül, hogy azok megsérüljenek. A tálat be lehet tenni minden típusú sütőbe és használat után elmosható a mosogatógépben. A termékre három év jótállást ad a gyártó.

Műszaki adatok:

Anyaga:
Boroszilikát üveg / hőálló szilikon

Térfogat:
Alsó edény - 3.7 liter
Fedő - 5,7 l

Méretek:
26 x 42 x 17 cm

Garancia:
3 év

Paraméterek

Szín

Szín Átlátszó

Űrtartalom

Űrtartalom 3,7 l

Anyag

Tepsi anyaga Üveg
Tepsi belső felülete Üveg

Méretek

Hosszúság 420 mm
Szélesség 260 mm
Magasság 170 mm

Terméktulajdonságok és tartozékok

Tulajdonságok Mosogatógépben mosható, Fedél
Kód:  ETS140k
Termékszám:  629082.00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15