Oldal frissítése

TESCOMA Párolóedény PURITY MicroWave

4,8 4 értékelés
7 190 Ft

TESCOMA Párolóedény PURITY MicroWave

A TESCOMA PURITY MicroWave gőzölős edény segítségével gyorsan és egyszerűen készíthetsz kiváló párolt ételeket. A mikrohullámú sütőben történő kiolvasztáshoz és melegítéshez is biztonságosan használhatod. Használatával időt és energiát takaríthatsz meg. Az edény NanoCARE technológiával készült kiváló minőségű anyagokból, A TESCOMA PURITY MicroWave edényt egyedülálló tulajdonságai és tartóssága minden konyhában nélkülözhetetlenné teszik.

A TESCOMA PURITY MicroWave párolóedény főbb jellemzői

  • A párolóedény mikrohullámú sütőkhöz is alkalmas
  • Nem veszi át a különböző illatokat
  • Az erős színű összetevők sem színezik el az edényt
  • NanoCARE technológiával készült
  • A TESCOMA edényekre jellemző kiváló minőségű alapanyag

A TESCOMA PURITY MicroWave párolóedényben gond nélkül főzhetsz

A TESCOMA PURITY MicroWave gőzölős edényben erős illatú és színű ételeket is nyugodtan főzhetsz, hiszen az anyagának köszönhetően nem veszi át az illatokat és színeket. Egyedülálló technológiájának köszönhetően megakadályozza a baktériumok kialakulását és terjedését még tejes és tojásos ételek készítésekor is. Az edényt használat után elég folyó víz alatt elmosni, nincs szükség mosogatószerek használatára.

Kód:  TESHR001
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  705010.00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15