Oldal frissítése

Tescoma MONTE CARLO 4 személyes

4,6 54 értékelés
13 790 Ft

Tescoma MONTE CARLO 4 személyes

Szeretné körülvenni magát a tökéletes kávé nyújtotta páratlan aromával és varázslatos hangulattal? Akkor Önnek találták ki a MONTE CARLO luxuskivitelű kávéfőzőjét, mely pillanatok alatt képes 4 csészényit elkészíteni a legfinomabb olasz espresso-ból.

A Tescoma MONTE CARLO prémium minőségű rozsdamentes acélból készült azzal a megfontolással, hogy a legfinomabb espressot tudja elkészíteni. Egyediségét tükrözi a fényesen ragyogó külseje is, mely szemben az unalmas, matt borítással karbantartását is leegyszerűsíti, valamint megőrzi szépségét.
 

A test hőálló műanyagból készült, ergonomikus markolattal van látva, amely nem éghető anyagú. Ez kezelését nagyon egyszerűvé és kényelmessé teszi. Emellett egy nagyon ellenálló szilikon tömítést is tartalmaz. A MONTE CARLO kávéfőző használható gáz-, elektromos-, kerámialapos- valamint indukciós tűzhelyeken is, mely szintén fontos előnye a hagyományos kávéfőzőkkel szemben. Hagyja magát elvarázsolni a kedvező ár és kiváló képességek együttese által, és tapasztalja meg, miért is tekintik ezt az egyik legjobb kávéfőzőnek.

Paraméterek

Tulajdonságok

Anyag Rozsdamentes acél
Csésze kapacitás 4
Szín Fekete, Ezüst
Űrtartalom 240 ml

Melegítés típusa

Melegítés típusa Gáz, Áram, Üvegkerámia, Indukció
Kód:  ETS132
Jótállás: 60 hónap
Termékszám:  647104.00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20