Oldal frissítése

TESCOMA Knédliformázó DELLA CASA

4,6 14 értékelés
3 790 Ft

TESCOMA Knédliformázó DELLA CASA

Gyorsan és könnyedén szeretne házi gombócot készíteni? Esetleg gluténmentes gombócot kell főznie? A Tescoma gombócformázó segít Önnek, hogy gond nélkül ízletes galuskát készíthessen akár gőz felett, akár mikrohullámú sütőben. Csak húzza ki a praktikus csúszólapokkal ellátott pengét az öntőformából, majd csodálja meg saját szemével a 8 egyenlő vastagságú szeletet. Forralhat kenyeret, burgonyát vagy akár gluténmentes gombócot is. A csomag többek között olyan recepteket tartalmaz, mint a hagyományos és a bécsi zsemlegombóc.

Legfontosabb jellemzők

  • Gombóckészítéshez gőz felett és mikrohullámú sütőben
  • A gombóc nem fő túl
  • Egyenletes szeletek
  • Gombócformázó penge
  • Receptek a csomagban

Használat és karbantartás

A gombócformázó speciális, lyukacsos fedéllel rendelkezik, amely szükséges a gombócok mikrohullámú sütőben való elkészítéséhez. Tartós műanyagból készült, valamint tűzálló aljjal ruházták fel, hogy gőz felett, akár 100 ° C-os hőmérsékleten is készíthessen vele galuskát. A tartós anyagoknak köszönhetően könnyedén tisztíthatja mosogatógépben.

 

Paraméterek

Használat

Használat Knédlihez

Anyag

Anyag Műanyag

Forma tulajdonságai

Mosogatógép Mosogatógépben mosható
Hőállóság 100 °C

Mennyiség

Darabszám formában 1 db

Méretek

Magasság 13,5 cm
Szélesség 10 cm
Hossz 12 cm
Kód:  TESAC092
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  643170.00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15