Oldal frissítése

TESCOMA PRESTO kaparó üvegkerámia főzőlaphoz

4,6 41 értékelés
3 090 Ft

TESCOMA PRESTO kaparó üvegkerámia főzőlaphoz

Praktikus kaparó, amellyel egyszerűen el lehet távolítani a szennyeződéseket az üvegkerámia főzőlapokról, sima üvegfelületekről, porcelánfelületekről, stb. A kaparó ellenálló műanyagból készült, elsőosztályú rozsdamentes acél pengével. A csomag pótpengét is tartalmaz.

Legfontosabb jellemzők

  • a kaparó segítségével könnyen eltávolíthatóak a szennyeződések a főzőlapokról és sima üvegfelületekről
  • a markolat tartós műanyagból készült
  • a penge rozsdamentes acélból készült
  • a csomag pótkést is tartalmaz
  • biztonsági figyelmeztetések és útmutató a penge cseréjéhez a lentiekben

Biztonsági figyelmeztetések

A penge rendkívül éles, így csak teljes figyelem mellett használható. Gyerekek kezébe nem juthat! A kaparó nem mosható mosogatógépben! Nedves kendővel tisztára lehet törölni. A gyártó nem felel a tisztított felületekben okozott károkért, amennyiben a kaparót nem helyesen használják.

Használat

A pengét told ki munkapozícióba, húzd be a biztosítékot. Az üvegkerámia lapot kb. 45 fokos vagy kisebb szögben tisztítsd, ne használj túlzott erőt. Miután használtad, húzd vissza a pengét és tedd helyére a biztosítékot. Amikor szennyeződést távolítasz el, ne használj egyéb tisztítószereket.

A kés cseréje

A kaparót nyisd ki a megfelelő tárgy becsúsztatásával a fogantyú hátsó részén található nyíláson. Csavarozd ki a biztosítékot, vedd ki a csavart, told ki a penge tokját, fordítsd meg vagy cseréld ki a pengét. A kaparó használatának vagy a penge cseréjének mindig a teljes figyelmed szenteld!

Paraméterek

Jellemzők

Markolat anyaga Műanyag
Jellemzők Cserélhető penge
Rendeltetés Kétkezes
Hosszúság 130 mm
Kód:  TESB047
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  420940.00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10