Oldal frissítése

Tescoma i-PREMIUM Stone serpenyő, 26x26 cm (602466.00)

15 290 Ft

Tescoma i-PREMIUM Stone serpenyő, 26x26 cm (602466.00)

Magas minőség és egyediség rejlik ebben a hatalmas Tescoma i-PREMIUM Stone serpenyőben. Arra vagy kíváncsi, hogy mi olyan egyedi ebben a modellben? Először is a kiváló tapadásmentes bevonat, ami olyan felülettel rendelkezik, mint egy csiszolatlan kő. A minőségi és tartós bevonat lehetővé teszi mindenfajta konyhai eszköz használatát, beleértve a fém eszközöket is. A serpenyő minden típusú tűzhelyhez - elektromos, kerámia, gáz és indukciós - alkalmas, és használat behelyezheted a mosogató gépbe is. A termékhez öt év garancia jár.

Legfontosabb jellemzők

  • Tapadásmentes felület
  • Természetes, kő jellegű beütés
  • Méret: 26 x 26 cm
  • 5 év garancia

A nagyszerű eredményért

A barázdált, tapadásmentes felület hozzájárul az ételek egyenletes megfőzéséhez és megakadályozza a túlfőzést. Emellett a felszolgált ételek megőrzik a természetes ízűeket, valamint megmaradnak lédúsnak is. Az eredmény egy finom, tökéletesen elkészített és lédús étel.

Paraméterek

Méretek

Serpenyő felső szélének átmérője 26 cm
Serpenyő aljának külső átmérője 21 cm
Serpenyő magassága 7,5 cm

Felszín

Belső felület Tapadásmentes
Anyag Alumínium ötvözet

Típus

Típus Grill

Főzőlap típusa

Főzőlap/Tűzhely Kerámia, Elektromos
Kód:  TESNP013
Jótállás: 60 hónap
Termékszám:  602466.00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05