Oldal frissítése

Tescoma i-PREMIUM Stone serpenyő 26 cm 602426

4,7 53 értékelés
17 990 Ft

Tescoma i-PREMIUM Stone serpenyő 26 cm 602426

A Tescoma i-PREMIUM Stone serpenyő kiváló minőséget és eredetiséget rejt magában. Felvetődhet Önben a kérdés, hogy mi is olyan különleges ebben a termékben? A serpenyő attól egyedülálló, hogy tapadásmentes belső felülete természetes, polírozatlan kőből készült.

Tökéletes eredmény

A tapadásmentes finoman barázdált belső felület hozzájárul ahhoz, hogy a hő egyenletesen oszlik el a serpenyő teljes felületén, ezáltal biztosítva a készített ételek egyenletes átsülését az odaégés veszélye nélkül. Továbbá, az ételek megőrzik természetes ízüket és szaftosabbak is maradnak. Az eredmény pedig egy rendkívül finom, tökéletesen elkészített szaftos hús.

Minőség

Mivel a serpenyő magas minőségű, tartós és strapabíró anyagokból készült, ezért mindenféle konyhai eszköz használható benne, beleértve a fémet is. Ez a Tescoma i-PREMIUM serpenyő alkalmas elektromos-, gáz- és üvegkerámia tűzhelyekhez is. Használat után pedig helyezze egyszerűen a mosogatógépbe, amely könnyedén elvégzi Ön helyett a serpenyő tisztítását. A termékre 5 éves garancia vonatkozik.

Műszaki adatok:

Felület:
Tapadásmentes, polírozatlan kőből készült belső felület

Átmérő:
26 cm

Hőforrás:
Elektromos
Üvegkerámia
Gáz
Indukciós

Garancia:
5 év

Paraméterek

Méretek

Serpenyő felső szélének átmérője 26 cm
Serpenyő aljának külső átmérője 21 cm
Serpenyő magassága 8,5 cm

Felszín

Belső felület Tapadásmentes
Anyag Alumínium ötvözet

Típus

Típus Klasszikus

Főzőlap típusa

Főzőlap/Tűzhely Kerámia, Elektromos
Kód:  ETS135n
Jótállás: 60 hónap
Termékszám:  602426.00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05