Oldal frissítése

Tescoma i-PREMIUM Serpenyő, Kő, 28 cm (602428)

4,6 12 értékelés
20 290 Ft

Tescoma i-PREMIUM Serpenyő, Kő, 28 cm (602428)

A kiváló minőséget és eredetiséget most megtalálod a masszív Tescoma i-PREMIUM kőserpenyőben! Szeretnéd tudni, mi olyan különleges benne? Először is fényezetlen, temészetes kő anyaga kiváló tapadásmentes bevonatot kapott. Ennek köszönhetően a benne készített étel egyenletesen sül meg és megőrzi a természetes ízét.

Legfontosabb jellemzői

  • Tapadásmentes felület természetes kőből
  • Elektromos, kerámia, gáz és indukciós tűzhelyekhez
  • Átmérője 28 cm
  • 5 év garancia

Nagyszerű ételek

A tapadásmentes felületnek köszönhetően ízletesek lesznek a benne készült ételek és nem égnek oda. Emellett, az ételek megőrzik természetes ízüket és szaftosak lesznek. Az eredmény finom, tökéletesen elkészített és szaftban gazdag étel.

Kiváló design

A minőségi és tartós anyagnak köszönhetően bármilyen konyhai eszköz használható főzés közben, beleértve a fémet is. A serpenyő használható bármilyen tűrhelyen- elektromos, kerámia, gáz és indukciós - és használat után mosogatógépben mosható. A termékre 5 év garancia van.

 

Paraméterek

Méretek

Serpenyő felső szélének átmérője 28 cm
Serpenyő aljának külső átmérője 23 cm
Serpenyő magassága 10 cm

Felszín

Belső felület Tapadásmentes
Anyag Alumínium ötvözet

Típus

Típus Mély

Főzőlap típusa

Főzőlap/Tűzhely Kerámia, Elektromos
Kód:  TESNP012
Jótállás: 60 hónap
Termékszám:  602438.00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10