Oldal frissítése

TESCOMA HANDY Paradicsompasszírozó

5 1 értékelés
16 290 Ft

TESCOMA HANDY Paradicsompasszírozó

A HANDY passzírozóval könnyen előállíthatod például az olasz konyha egyik pillérének számító passata di pomodoro-t, a passzírozott paradicsomot. A passzírozó könnyedén feldolgozza a nyers paradicsomot. A passzírozó 16-26 cm átmérőjű, kerek edényekkel használható. Minden alkatrésze mosogatógépben mosható.

Legfontosabb jellemzők

  • Alkalmas kerek edényekhez, amelyek átmérője 16-26 cm
  • Nagyméretű tál és egyedi keverőlapát
  • Nagy mennyiségű zöldség- és gyümölcslé vagy -püré előállítására alkalmas
  • Két passzírozó korong különböző alapanyagok feldolgozásához
  • A passzírozó korongok kiváló minőségű rozsdamentes acélból készültek
  • Mosogatógépben mosható

Egyedi keverőlapát

A HANDY passzírozó nagy tállal és egyedi kialakítású keverőlapáttal rendelkezik, amelynek segítségével egyszerre készíthetünk nagyobb mennyiségű zöldség- és gyümölcslét vagy pürét. A szabadalmaztatott, fentről lefelé keskenyedő keverőlapát biztosítja a hatékony passzírozást. A passzírozóhoz két passzírozó korong tartozik, amelyek kiváló minőségű, rozsdamentes acélból készültek.

Passzírozó korongok különböző alapanyagok feldolgozásához

A kis lyukú passzírozó korong ideális nyers vagy főtt paradicsom, főtt cukkini, tök, bébirépa, nyers banán, eper, stb. passzírozásához. A nagy lyukú korong segítségével passzírozhatunk főtt burgonyát, sárgarépát, petrezselymet, zellert, hagymát, almát, paradicsomot, hüvelyeseket, stb.

Paraméterek

Fajta

Fajta Passzírozó
Kód:  TESB050
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  643578.00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20