Oldal frissítése

TESCOMA Hagyományos kürtőskalács forma 2 db DELÍCIA 623390.00

4,9 12 értékelés
9 190 Ft

TESCOMA Hagyományos kürtőskalács forma 2 db DELÍCIA 623390.00

Ki tudna ellenállni a gondosan elkészített illatos házi kürtőskalácsnak? A Tescoma Delicia hagyományos kürtőskalács formáját kifejezetten ezért találták ki!  Nem tudod a tészta receptjét? Sebaj! A Tescoma elrejtette a titkot a csomagban.

Állvány

A forma segítségével olyan tökéletes és ízletes kürtőskalácsokat készíthetsz, hogy attól mindenkinek le fog esni az álla! A dobozban találsz két tűzálló tartókkkal ellátott hengerformát találsz, így azok maximális védelmet nyújtanak az égési sérülések ellen. A hozzájuk tartozó állvánnyal kombinálva, gyorsan és egyszerűen tekerheted fel a hengerekre a tésztát. Az állvány továbbá lehetővé teszi, hogy a tészta, sütés közben egyenletesen emelkedjen és barnuljon.

Első a minőség!

A Tescoma Delicia hagyományos kürtőskalács forma kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, így anyaga rendkívül ellenálló a korrózió és mechanikai sérülésekkel szemben. Nyele minőségi hőálló szilikonból készült a formákhoz tartozó álvány pedig krómozott acélból. Használat után csak helyezd a formákat a mosogatógépbe, így azokat percek alatt tisztává varázsolhatod!  A termékhez 3 év garanciát adunk. 

Műszaki adatok:

Anyaga:
Rozsdamentes acél / Tűzálló szilikon / Krómozott acél

Méret:
20 x 23 x 8,5 cm

Csomag tartalma:
2 x hengeres forma
1 x állvány
1 x hagyományos kürtőskalács recept

Garancia:
3 év

 

Paraméterek

Használat

Használat Kürtöskalácshoz

Anyag

Anyag Szilikon, Acél
Tapadásmentes felület Nem

Forma tulajdonságai

Mosogatógép Mosogatógépben mosható

Mennyiség

Darabszám formában 2 db

Méretek

Magasság 8,5 cm
Szélesség 20 cm
Hossz 23 cm
Kód:  ETS213e
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  623390.00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10