Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

TESCOMA GrandCHEF krumplipürésítő

4,9 29 értékelés
3 790 Ft

TESCOMA GrandCHEF krumplipürésítő

Sertepertélj a konyhában, mint egy profi. A TESCOMA GrandCHEF prémium konyhai eszközök segítségével saját kézzel készítheted el az ételeket. A GrandCHEF krumplipürésítő prémium rozsdamentes acélból készült. Praktikus krumplipürésítő burgonya és zöldésges pürék készítéséhez. A TESCOMA GrandCHEF konyhai eszközök előnye, hogy moshatóak mosogatógépben

A TESCOMA GrandCHEF krumplipürésítő jellemzői

  • Prémium TESCOMA GrandCHEF konyhai eszköz
  • Kiváló minőségű rozsdamentes acél
  • Nagy használati érték, megfizethető áron
  • Konyhai eszköz, amely mosogatógépben mosható
  • Három év garancia

GrandCHEF sorozat

A GrandCHEF konyhai eszközök széles választékát kínálja több mint 80 klasszikus, különleges és divatos terméknek a mindennapi és professzionális konyhai használathoz. Ez egy teljesen rozsdamentes acélból készült kialakítás, amely a különböző ételekhez és desszertekhez való.

Kód:  TESKN106
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  428284.00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15