Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

TESCOMA GrandCHEF

4,8 15 értékelés
5 090 Ft

TESCOMA GrandCHEF

Ha nem szoktál előre megtört diót vásárolni, akkor bizony szükséged lesz egy professzionális diótörő eszközre, amely segít hozzájutni a kemény héj belsejében megbúvó magvakhoz. A TESCOMA GrandCHEF prémium kategóriás termékcsaládjának tagjának (mintegy 80 másik konyhai eszköz mellett) legfőbb ismérve a kiváló minőség. A termékcsalád tagjai egyébként nagyrészt alumíniumból készültek, minimális mennyiségű szilikon felhasználásával. Két lyukkal rendelkezik, melynek köszönhetően kétféle méretű, hagyományos dió törhető vele. Minden alkatrésze rendkívül magas minőségű, ellenálló anyagból készült. 

Főbb jellemzők

  • A prémium kategóriás GrandCHEF termékcsalád tagja
  • Fém ház
  • Nemesfém ötvözetből készült
  • Egyaránt alkalmas kis és nagy, hagyományos típusú dió törésére
  • Alkalmas mosogatógépi tisztításra
 
Kód:  TESLU100
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  428730.00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05