Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

TESCOMA GrandCHEF borsőrlő

4,6 17 értékelés
6 090 Ft

TESCOMA GrandCHEF borsőrlő

A TESCOMA GrandCHEF borsdaráló praktikus segítséget fog nyújtani Önnek is főzés közben. Kiváló minőségű kerámia őrlőszerkezete speciális, ellenálló kerámia anyagból készült, így Ön mindig frissen őrölt fűszerrel ízesítheti ételeit. Az őrlés finomságát Ön igényei szerint állíthatja be. A daráló mindkét végén megáll az asztalon, vagy a munkalapon kétoldalas kialakításának köszönhetően. A TESCOMA darálóhoz fedél is tartozik, hogy összegyűjtse a fűszertörmeléket, így megkönnyíti a munkalap vagy az asztal tisztítántartását főzés közben. A TESCOMA GrandCHEF sorozat további darálókat is kínál só, chili paprika, fűszerek és gyógynövények, vagy szerecsendió őrléséhez.

Főbb jellemzői:

  • Kerámia TESCOMA GrandCHEF borsdaráló
  • Az őrlés finomsága állítható
  • Fedéllel a fűszertörmelék összegyűjtéséhez
  • Modern kétoldalas kialakítás
  • Minőségű rozsdamentes acélból és ellenálló műanyagból készült
 

Paraméterek

Típus

Típus Mechanikus

Használat

Rendeltetés Bors, Só

Anyag

Anyag Műanyag, Kerámia

Darabszám

Darabszám a készletben 1

Méretek

Átmérő 5,5 cm
Kód:  TESML101
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  428790.00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10