Oldal frissítése

TESCOMA FreshZONE, 3 db

3,0 1 értékelés
6 990 Ft

TESCOMA FreshZONE, 3 db

A TESCOMA termékek minden konyha nélkülözhetetlen kellékei. FreshZONE  ételtároló készlet forradalmian új eljárással készült. Kiválóan alkalmas az élelmiszerek hűtőszekrényben történő tárolására.  A dupla fenekű kidolgozásnak köszönhetően mindig áramlik benne a levegő és így megakadályozza az élelmiszerek romlását.   A nanoCARE ™ technológiával készült tároló, nem engedi át a szagokat, nem színeződik el, antibakteriális és környezetkímélő. Használat után elég mosogatószer nélkül elöblíteni, szükségtelen mosogatógépben tisztítani. A praktikus fedélnek köszönhetően egyszerű a használatuk. 

A TESCOMA FreshZONE ételtartók legfontosabb jellemzői

  • nanoCARE technológiával készült
  • Dupla fenekű kidolgozás
  • Könnyen és egyszerűen szétszedhető, tisztítható
  • A fedelük átlátszó 
  • Mosogatógépben is moshatóak, de nincs rá szükség
  • Minőségi műanyagból
  • A szettben 3 darab ételtartó van
  • Egymásra rakhatóak

Egyedülálló  nanoCARE technológia

Manapság sokféle konyhai segédeszköz készül műanyagból. Viszont egyik sem veheti fel a versenyt a TESCOMA Fresh ZONE termékcsaládhoz tartozó kellékekkel. A  nanoCARE technológiával gyártott termékekkel időtálló, minőségi műanyag tárolóba  kerül az élelmiszer. Nem engedi át a szagokat, nem színeződik el, antibakteriális és környezetkímélő. Könnyen tisztítható, nem szükséges mosogatógépben mosni.


Paraméterek

Termék típusa

Típus Készletek
Alak téglalap alakú

Anyag

Ételtároló anyaga Műanyag
Fedél anyaga Műanyag

Tulajonságok

Alkalmas Mosogatógépbe
Fedél Klippes

Csomagolás

Csomag tartalma Fedél
Darabszám 3 db
Kód:  TESSD951
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  891760.00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05