Oldal frissítése

Tescoma FRESHBOX Glass 92171 0,6 liter

5 13 értékelés
4 290 Ft

Tescoma FRESHBOX Glass 92171 0,6 liter

Tescoma FRESHBOX Glass egy nagyszerű konyhai segítő, amely rengeteg időt és munkát takarít meg neked. Kiválóan alkalmas ételek sütésére, melegítésére és tárolására. 

Minőségű anyagból

A Tescoma FRESHBOX Glass box kitűnő minőségű hőálló boroszilikát üvegből készült, amely kiváló fizikai tulajdonságokkal rendelkezik, köztük a szokatlanul magas, akár 240 ° C-ig hőálló tulajdonsággal. A légmentesen záródó fedél tartós műanyagból készült és ellenáll az extrém hőmérsékleteknek is (-18 és 110 ° C között). A fedő kiváló minőségű szilikon tömítést kapott.

Minden egyben

A légmentesen záródó fedél szilikon tömítéssel nem csak az ételek hosszantartó frissességét garantálja, de tökéletes védelmet nyújt az étel esetleges szivárgása ellen is. A gőzszelepnek köszönhetően a doboz a fedéllel mikrohullámú sütőben is használható. A Tescoma FRESHBOX Glass-t úgy tervezték, hogy kibírja a mélyhűtőben, a fagyasztóban, a sütőben és a mikrohullámú sütőben levő hőmérsékleteket is. Használat után a doboz és a fedél mosogatógépben mosható, így az összes szennyeződés könnyedén eltávolítható róla.

Műszaki adatok:

Anyaga:
Boroszilikát üveg / ellenálló műanyag / szilikon

Űrtartalom:
0,6 l

Méretek:
18 x 13 x 6 cm

Használat:
Sütő
Hűtőszekrény
Mélyhűtő
Mikrohullámú sütő
Mosogatógép

Garancia:
5 év


 

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 0,6 l

Anyag

Anyag Üveg

Termék típusa

Típus Darab
Alak téglalap alakú

Űrtartalom

Teljes térfogat 0,6 l

Anyag

Ételtároló anyaga Üveg

Tulajonságok

Alkalmas Mikrohullámú sütőbe, Mosogatógépbe, Fagyasztóba
Tulajdonságok Tömítéses
Fedél Klippes

Méret

Magasság 13 cm
Szélesség 6 cm
Mélység 18 cm

Csomagolás

Csomag tartalma Fedél
Darabszám 1 db
Kód:  ETS220
Jótállás: 60 hónap
Termékszám:  892171.00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05