Oldal frissítése

TESCOMA Fokhagymaprés GrandCHEF

4,3 19 értékelés
4 390 Ft

TESCOMA Fokhagymaprés GrandCHEF

Dolgozzon a konyhában, mint egy profi. A TESCOMA GrandCHEF prémium konyhai eszközzel az ételek gyorsan és könnyen elkészíthetők. A GrandCHEF fokhagymaprés kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült. Ez egy praktikus segítőtárs fokhagyma préseléséhez, levehető préselőkamrával rendelkezik a könnyű tisztítás érdekében. A TESCOMA GrandCHEF konyhai eszközök előnye, hogy mosogatógépben moshatók.

 

TESCOMA GrandCHEF fokhagymaprés fő jellemzői

  • TESCOMA GrandCHEF prémium konyhai eszközök
  • Kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült
  • Magas használati érték remek áron
  • A konyhai eszközök mosogatógépben moshatók
  • Három év garancia

GrandCHEF 

A  GrandCHEF konyhai eszközök széles választékát kínálja, több mint 80 klasszikus, speciális és divatos termék mindennapi és professzionális konyhájához. Ez egy rozsdamentes acélból készült teljes dizájn vonal ételek és desszertek elkészítéséhez különböző alkalmak során.

 

Paraméterek

Tulajdonságok

Anyag Rozsdamentes acél
Mosogatógépben mosható Igen
Kód:  TESLI100
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  428246.00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10