Oldal frissítése

Tescoma ecoPRESTO serpenyő 12 cm 595012.00

3,7 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Tescoma ecoPRESTO serpenyő 12 cm 595012.00

Tescoma ecoPRESTO serpenyővel a legpompásabb fogásokat is könnyűszerrel elkészítheti. Az első osztályú konyhai serpenyő forradalmi tapadásmentes kerámia felülettel rendelkezik, amely magas hőmérséklettel, hősokkal és mechanikai sérülésekkel szembeni fokozott ellenállást eredményez. 

Az ecoPRESTO serpenyő környezetbarát eljárással készült és annak használata is egyidejűleg ökológiai és energiatakarékos. Használható gáz, elektromos és üvegkerámia főzőlapokon. Az edény kényelmes és egyszerű kezelését az ergonomikus fogantyú garantálja. A vidám, kék színű kivitelezés minden konyhát derűssé varázsol. A felület kidolgozásának köszönhetően a serpenyő mosogatógépben is mosható. A kiváló minőség és kedvező ár kombinációja garantáltan felkelti az Ön érdeklődését is!

További információk:

Átmérő:
12 cm

Szín kivitelezés:
Kék

Belső felület:
Tapadásmentes kerámia

Tűzhelytípusokon használható:
Gáz
Elektromos
Üvegkerámia

 
 

Paraméterek

Típus

Típus Klasszikus
Kód:  ETS183b
Termékszám:  595012.00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05