Oldal frissítése

Tescoma ecoPRESTO Jel 24 cm 595,124.00

4,8 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Tescoma ecoPRESTO Jel 24 cm 595,124.00

Edényekkel Tescoma ecoPRESTO elkészíti a legfinomabb ételeket. Első osztályú főzés pán egy kerámia tapadásmentes felület, amelyet az jellemez, fokozott ellenállás a magas hőmérséklet, hő ütések és mechanikai kopás. A termikus állapota medence tájékoztatni fogja jól látható kijelző "Jel". Ez volt elérésében a megfelelő hőmérséklet fények formájában logók Tescoma és akkor félelem nélkül perzselő kezd megsütjük, valamint csökkenti a hatalom a kályha az energiatakarékosság. 
Termelés serpenyők ecoPRESTO környezetbarát, és annak használata ökológiai és energiatakarékos egyidejűleg. Ez alkalmas gáz, elektromos és kerámia hőforrás.Ergonomikus fogantyú biztosítja a könnyű és kényelmes kezelhetőséget a tartályba. Vidám, színes kialakítás medence felcsillan minden konyhában belső.A medence nem ajánlott elhelyezni a mosogatógépbe. A kombináció a minőség és a kedvező ár garantált örömére! 
További információk:
átmérő:
24 cm
A belső felület:
Tapadásgátló, kerámia
Hőforrások:
gáz
elektromos
üvegkerámia
 

Paraméterek

Méretek

Serpenyő felső szélének átmérője 24 cm

Felszín

Belső felület Kerámia

Típus

Típus Klasszikus

Terméktulajdonságok és tartozékok

Jellemzők Hőindikátor
Kód:  ETS142b
Termékszám:  595124.00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15