Oldal frissítése

Tescoma ecoPRESTO 24 cm 595,066.00

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Tescoma ecoPRESTO 24 cm 595,066.00

Lábas ecoPRESTO Tescoma átalakítja a főzés tökéletes. Első osztályú edények forradalmi kerámia tapadásmentes bevonat jellemzi fokozott ellenállás a magas hőmérséklet, hő ütések és mechanikai kopás. Mivel nyilvánvaló, a cím, rakott ecoPRESTO környezetbarát, és az előállítása környezetbarát. 

Lábas ecoPRESTO egy tapadásmentes külső és belső tapadásmentes felület, így ne aggódj kellemetlenséget a připalováním elkészített ételeket. A tartály alkalmas a gáz, az elektromos és üveg-kerámia hőforrás. Miután megtalálta pot tudunk a mosogatógépbe, ami az élelmiszer-törmelék könnyen vigyázni az Ön számára. Hála az ergonómikus fogantyú a tartály kezelése egyszerű és kényelmes. 

Kromě skvělých vlastností hrnec nabízí i vysoce moderní designové zpracování.Kék és fekete kombinációja úgy néz ki, elegáns és eredeti egyidejűleg. Tescoma konyhai garantáltan ámulatba egyedülálló kombinációja neotřelého megjelenés, a legjobb minőségű és elfogadható áron. 

További információk:

átmérő:
24 cm

kötet:
4,5 l

anyaga:
kerámia

Színek:
Kék / fekete

Hőforrások:
gáz
elektromos
üvegkerámia

Paraméterek

Tulajdonságok

Fedő Igen

Terméktulajdonságok és tartozékok

Jellemzők Mosogatógépben mosható
Kiegészítők Fedő

Tűzhely típusa

Főzőlap/Tűzhely Gáztűzhely, Elektromos főzőlap, Kerámia főzőlap

Edény átmérője

Edény átmérője 24 cm

Szett tulajdonságai

Fazekak/serpenyők száma egy készletben 1 db
Kód:  ETS151d
Termékszám:  595066.00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20