Oldal frissítése

Tescoma DELÍCIA többfunkciós habverő 630276.00

4,3 11 értékelés
5 990 Ft

Tescoma DELÍCIA többfunkciós habverő 630276.00

A Tescoma DELÍCIA multifunkciós habverő ideális konyhai kisegítő, amely nagyban megkönnyíti és felgyorsítja a főzést. Prémium minőségű rozsdamentes acélból és tartós műanyagból készült, és biztosan megihlet majd minden háziasszonyt, aki gyakran készít édes vagy sós krémes ételeket.

Sokoldalú

A Tescoma DELÍCIA három kivehető préslemezzel rendlekezik, amelyek cserélgethetők. A lemezekkel különböző dolgokat készíthetünk el: gyorsan készíthetünk habkrémet, tökéletesen sűrű kávéhabot, vagy felverhetjük az omlettnek, palacsintának való tojást.

Praktikus

A legtöbbünket értek már rossz tapasztalatok a kézi habverőket illetően - egyes habverők esetén nehéz felmérni az alapanyag mennyiségét, az edényből könnyedén a ruhánkra vagy a konyhába szanaszét fröccsenhet a krém. De a Tescom DELÍCIÁVAL könnyedén megfeledkezhet ezekről a kellemetlenségekről! A keverő tetején magas minőségű szilikon tömítés garantálja a tökéletes zárást, így nem tud kifröcskölni az edényből a krém. Csúszásmentes felülete biztosítja a könnyű és kényelmes eszközhasználatot. Használat után egyszerűen elmosható mosogatógépben!

Műszaki adatok

Anyaga:
Rozsdamentes acél
Tartós műanyag

A csomag tartalma:
1 x habverő edény
3 x cserélhető lemez
1 x használati utasítás receptekkel

Garancia:
3 év


Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 0,6 l

Cukrászkellékek

Cukrászkellékek Seprűk

Tulajdonságok

Anyag Műanyag, Rozsdamentes acél, Szilikon
Mosogatógépben mosható igen
Szín Fehér, Világos
Kód:  ETS217a
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  630276.00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15