Oldal frissítése

Tescoma Delicia szilikon gyúrólap DECO 55x45cm, fehér

4,0 1 értékelés

Tescoma Delicia szilikon gyúrólap DECO 55x45cm, fehér

Multifunkcionális konyhai segéd, ami nem foglal el szinte semmi helyet. Ezt a nyújtólapot használhatod a pizza tészta kinyújtására épp úgy mint az aprósütemények vagy a mézeskalács tésztájának formálására. Jó minőségű szilikonból készül, a nyújtáson kívül használható konyhai hőálló alátétként is. Használat után könnyen tisztítható, és mivel fel lehet tekerni, tárolása rendkívül hatékony. Alkalmas hűtőszekrényekbe és mosogatógépbe is.

Legfontosabb jellemzők

  • Jó minőségű szilikon
  • Egyszerű tisztítás
  • Alkalmas hűtőszekrénybe és mosogatógépbe
  • Hőálló
  • A nyújtólap oldalán található  cm beosztás  és a közepére körsablonok vannak rajzolva
  • A szilikon lapra nem ragad rá a tészta

Tökéletes cukorkákhoz

A speciális felületkezelésnek köszönhetően a feldolgozott anyag nem ragad rá, és így fel lehet használni mindenféle tészta és marcipán készítéséhez. A nyújtólap el van látva különféle skálákkal a díszítő elemek és sütemények egyszerű és pontos méréséhez, beleértve a változó átmérőjű köröket, amelyek egyszerűsítik a sütemények díszítését. 

 
Kód:  TESAC076
Termékszám:  632880.11
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10