Oldal frissítése

Tescoma Delicia Cukrászceruza 630,536.00

4,8 33 értékelés
6 090 Ft

Tescoma Delicia Cukrászceruza 630,536.00

Mutasd meg cukrász képességeidet!

A Tescoma Delicia díszítőceruzával a legszebb mintákat és formákat hozhatjuk létre, legyen a díszítendő felület akár torta, sütemény vagy más finomság. A ceruza kiváló minőségű szilikonból és ellenálló műanyagból készült. Ideális díszítője élelmiszereknek, akár vajas, akár túró- vagy csokoládékrémmel dolgozunk. Jól kezelhető vele az olvasztott csokoládé és a tejszínhab. Minden csak az ízlésedtől függ!

Dekorujte a cukrászati ??ismeretek
 

Mutasd a készség
 

Mutasd meg a kézügyességedet!

A csomagban öt különböző formájú fúvóka van, melyekkel  változatos formákat és izgalmas dekorációkat készíthetünk. A praktikus állvány segítségével a tartály könnyen feltölthető, és ha kicsit fel szeretnénk függeszteni a díszítést, ahhoz is kiváló. Használat után a ceruza univerzális tisztítószerrel tisztítható, majd behelyezhető a mosogatógépbe. A termékre három év garancia van. 

 

Műszaki adatok:

anyaga:
szilikon
műanyag

tartozékok:
5 fúvóka
1 nyomótartály

méret:
150 mm-es

Paraméterek

Cukrászkellékek

Cukrászkellékek Dísz
Kód:  ETS145h
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  630536.00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15