Oldal frissítése

TESCOMA Csokoládé fondü DELÍCIA 630,101.00

4,8 13 értékelés
12 890 Ft

TESCOMA Csokoládé fondü DELÍCIA 630,101.00

Lepd meg látogatóidat egy eredeti fogással vagy egyszerűen nyűgözd le a gyerekeket egy egészséges nasival: friss gyümölcs olvasztott csokoládéba mártva, a minőségi népszerű Tescoma márka elektromos fondüjében. Az elektromos fondüben, a hagyományossal ellentétben, a csokoládé nem szárad meg vagy ég le. Két melegítési fokozat közül lehet választani. A fondü tál tapadásmentes bevonattal, fogantyúval és egy kiöntővel van ellátva. Az olvasztott csokoládét nemcsak mártogatásra használhatod, hanem például torták megtöltésére vagy bevonására. A tálhoz egy fedél is tartozik, amellyel tárolhatod a megmaradt csokoládét a hűtőben. Természetesen a készlet része hat villa is. A fedél, a tál, a fogantyú és a villák mosogatógépben moshatóak. 

Miért válaszd az elektromos fondüt? 

  • minőségi Tescoma márka terméke
  • biztonságos
  • nincs kiszáradt vagy leégett csokoládé
  • kétféle melegítési fokozat
  • tál fogantyúval és kiöntővel
  • néhány mosogatógépben mosható

Két melegítési fokozattal rendelkezik. Magasabb hőmérsékleten (60 °C) a csokoládé gyors olvadása válik lehetővé. Az alacsonyabb hőmérsékleten (40 °C) a csokoládé lassabban olvad, majd hosszabb időn át olvadt állapotban is marad nassolás közben. 

Paraméterek

Típus

Személyek száma 6
Melegítés típusa Elektromos hevítés
Anyag Műanyag, Acél
A fondü típusa szerint Édes
Kód:  TESAC080
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  630101.00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10