Oldal frissítése

Tescoma CONSTANT 1l 318526.00

4,6 13 értékelés
11 790 Ft

Tescoma CONSTANT 1l 318526.00

Ismeri azokat a bosszantó hideg reggeleket, amikor korán kell felkelnie a munka miatt és az úton remeg a hidegtől? A minőségi Tescoma CONSTANT termosz nagyszerű megoldást kínál. Rendkívül hosszú ideig tartja melegen az italokat! Így élvezheti forró reggeli kávéját járműben vagy azonnal, ahogy megérkezett a munkahelyére. Egyszerre több kellemetlenséget is megold - későbbre állítja az ébresztőórát, úton a munkába felmelegíti és köszönhetően a nagy mennyiségnek hosszú ideig élvezheti a forró italát.
A tartály kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, amelynek köszönhetően, normális körülmények között, nagy ellenállással rendelkezik és törhetetlen. A termosz egy érintéssel lezárható kiváló minőségű műanyag zárral és szilikon tömítéssel van felszerelve. Ez lehetővé teszi, hogy a termoszt kézitáskában vagy más táskában hordja anélkül, hogy attól kellene félnie, hogy kiömlik belőle a kávé. A fedél csészeként is használható, amely formázott tartóval van ellátva, a könnyű és kényelmes fogás érdekében. A termékre öt év garancia vonatkozik.
További információk:
Tartalom:
1 l
Anyag:
Rozsdamentes acél
Magasság:
33 cm
Garancia:
5 év


 

Paraméterek

Szín

Szín Fekete, Rozsdamentes acél

Tulajdonságok

Űrtartalom 1 000 ml
Tömeg 0,57 kg
Anyag Rozsdamentes acél, Műanyag, Szilikon
További tulajdonságok Duplafalú, 100%-os tömítés, 100%-osan hermetikusan zárt, Menetzáras

Típus

Típus Termosz
Rendeltetés Innivalóhoz

Méretek

Magasság 315 mm
Szélesség 70 mm
Kód:  ETS145j6
Jótállás: 60 hónap
Termékszám:  318526.00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15