Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Tescoma AZZA 40 × 26 x 4 cm 379890.00

4,8 13 értékelés
10 890 Ft

Tescoma AZZA 40 × 26 x 4 cm 379890.00

Minden háziasszony életében sok vágódeszkával dolgozik. A piacon nagy a választék, az egyszerű, fából készült deszkáktól a műanyag lapokon át egészen a különböző vastagságú, alakú és méretű Tescoma vágóalátétekig. Természetesen, még ezek is külőnféle anyagból készülnek. Minőségileg azonban legelismertebbek közé tartoznak, és ez így is van rendjén. Ezért választja az okos háziasszony pontosan ezeket.
   
Az említett vágódeszka anyaga szokatlanul jó minőségű anyag - laminált természetes bambusz. A vastagságával a masszív fajták közé sorolható. Kiválóan alkalmazható klopfoláshoz, vágáshoz és szeleteléshez. Deszka nem csak az anyaga miatt érdekes, hanem az alakja miatt is. Kialakítása ugyanis lehetővé teszi, hogy alátolj egy lapot vagy egy tálcát és oda halmozhatod fel a felszeletelt élelmiszert. A deszka enyhén lejt, egy praktikus mélyedés felé vezetve el a folyadékot, megakadályozva annak kifolyását az asztallapra. Vágólap fogantyúval rendelkezik a biztonságos kezeléshez és csúszásgátló felülettel tartja az asztallapon.
Karbantartása nagyon egyszerű, elég  folyó vízzel leöblíteni, és ismét használatra kész. A gépi mosogatás lehetséges, de nem ajánlott. A termékre a gyártó 5 év jótállást biztosít.

Paraméterek

Tulajdonságok

Alak Téglalap
Anyag Fa
Tulajdonságok Folyadékelvezető barázda, Csúszásgátló kezelés

Méretek

Hossz 40 cm
Szélesség 26 cm
Magasság 4 cm

Szín

Szín Barna
Kód:  ETS100h
Jótállás: 60 hónap
Termékszám:  379890.00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05