Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Tescoma AZZA 20 cm szakácskés

5 15 értékelés
9 990 Ft

Tescoma AZZA 20 cm szakácskés

Masszív AZZA 20 cm-es univerzális szakácskés a Tescoma cégtől. A kés egyaránt alkalmas professzionális és otthoni használatra. A kés kiemelkedően jó minőséggel és kiváló kivitelezéssel rendelkezik. Kiváló minőségű japán rozsdamentes acélból készült, amely keménysége 55-57 HRC. A kézzel készített és formázott késsel könnyen felszeletelhet bármilyen ételt. A kés kényelmesen illeszkedik kezéhez az ergonómiailag kialakított, acél szegecsekkel ellátott fogantyújának köszönhetően. Szerezze be ezt a nagyszerű eszközt, amely univerzálisan használható a konyhában főzés közben.

Fő előnyök

  • Kiváló univerzális használatra
  • Kiemelkedő kidolgozás és kiváló minőség
  • Rozsdamentes acél
  • Kézzel készített és formázott kés
  • Ergonomikus markolat szilárd acél szegecsekkel
 
 

Paraméterek

Típus

Kés típus Szakácskés
Nyél anyaga Acél, Műanyag

Penge

Penge anyaga Acél
Penge hossza 20 cm
Penge szélessége 50 mm
Kód:  TESNU007
Jótállás: 120 hónap
Termékszám:  884530.00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05