Oldal frissítése

Tescoma Delicia állvány díszítőcsövekkel és habzsákokkal

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Tescoma Delicia állvány díszítőcsövekkel és habzsákokkal

Ez a nagyszerű termék a Tescoma-tól minden háziasszony kedvence lesz a karácsonyi édességek készítésénél, sütemények, és desszertek díszítésénél. A Delicia töltőállvány, és habzsákok hihetetlenül leegyszerűsítik a munkádat. Az állvány segítségével a habzsákok töltése könnyű lesz. Tárolásuk egyszerű. Amennyiben félbe kell szakítanod a munkádat, egyszerűen csak félreteszed erre a tartóállványra, így mindkét kezed szabadon lesz, ezáltal az utántöltés is sokkal egyszerűbbé és gyorsabbá válik. Az állvány alja csúszásmentes kialakítású. Fedéllel rendelkezik, hogy lezárható legyen. A hat darab minőségi díszítőcsövet és a 10 db habzsákot az állvány mellé a csomagban mellékeljük.

Legfontosabb jellemzők

  • Praktikus állvány a Tescoma Delicia díszítő habzsák számára
  • 6 műanyag díszítőcső és 10 habzsák
  • Megkönnyíti a habzsákok feltöltését
  • A töltött habzsákok tárolására is könnyen használható
  • Egymásba illeszthető, így magassága változtatható
  • A szilikon alapanyagból csúszásmentes alj, és zárható fedél

Díszítő habzsákok

A Tescom Delicia díszítő habzsákok nagyon különleges kialakításúak. A belső oldaluk tapadásmentes, ami nagyon könnyűvé teszi a krémmel való feltöltését, illetve annak kiadagolását. A habzsák külső részét csúszásgátló felülettel is elláthatjuk, hogy a kezelését még könnyebb és biztosabbá tehesd. Delicate díszítőcsövekkel könnyen kombinálhatod, így használat egyszerű

méretek:
10 x 8 cm

 

Paraméterek

Cukrászkellékek

Cukrászkellékek Dísz
Kód:  ETS128p
Termékszám:  630501.00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10