Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Tescoma 643562.00 HANDY univerzális szeletelő

4,7 39 értékelés
7 290 Ft

Tescoma 643562.00 HANDY univerzális szeletelő

Nagyszerű segítő a konyhában, amely véget vet a szeletelés problémájának, így a feltálalt ételek mindig esztétikusak lesznek. A Tescoma HANDY univerzális szeletelő könnyen és gyorsan megbirkózik az olyan ételekkel, mint a főtt gombóc, az édes sütemény, a lágy pástétom, a sajttekercs, a mozzarella, a tészta, a bogyós gyümölcsök és egyéb finomságok. Olyan szépen szeleteli fel az ételeket, hogy nem kell szégyenkezned vendégeid előtt, és nyugodtan felszolgálhatod egy tálcán az ételeket anélkül, hogy attól kellene tartanod, hogy esztétikailag nem lesznek tökéletesek! A szeletelő kiváló minőségű rozsdamentes acélból és ellenálló műanyagból készült és egy kivehető morzsatálcával rendelkezik, hogy a szeleteléskor keletkezett hulladékot könnyedén eltávolíthasd. Használat után a készülék mosogatógépben mosható. A termékre három év garancia van.

Műszaki adatok:

Anyaga:

  • Rozsdamentes acél
  • Tartós műanyag

Méretek:
24 x 19 cm

Alkalmazás:

  • Helyezd a szeletelni kívánt ételt a műanyagra, majd csukd rá a szeletelőt
  • Vékonyabb szeletekhez az első szeletelés után ismételd meg a folyamatot

Garancia:
3 év

Paraméterek

Fajta

Fajta Reszelő

Típus

Típus Kézi

Rendeltetése

Élelmiszerek típusa Univerzális, Tészta, Knédli

Tulajdonságok

Anyag Műanyag, Acél
Jellemzők Mosogatógépben mosható
Kód:  ETS145c3
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  643562.00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05