Oldal frissítése

TESCOMA 4FOOD Vákuumfólia 28 x 300 cm, 2 db 897050.00

5 890 Ft

TESCOMA 4FOOD Vákuumfólia 28 x 300 cm, 2 db 897050.00

Az élelmiszerek vákuumozása sok pozitív hozadékkal jár. Meghosszabbodik az étel eltarthatósági ideje, továbbá az ízét és az aromáját is megőrzi. Ez a vákuumfólia segít neked a hosszú távú élelmiszer-tárolásban. Többféle vákuumfóliázó készülékhez is megfelel. Méretei a következők 28 × 300 cm (szé x ho). Megbízhatóan használhatod folyékony és szilárd ételekhez egyaránt. Természetesen egyik legnagyobb előnye, hogy nem mérgező anyagból készült, amely erős hegesztést hoz létre, és a tartóssága is figyelemre méltó. Így biztos lehetsz benne, hogy a fólia nem válik le hirtelen, és a vákuumozott élelmiszer biztosan kitart a további feldolgozásig. A csomag kiszerelése: 2 vákuumfólia. A vákuumozás oxigénelvonással működik, ami jelentősen lelassítja az oxidációs folyamatot. A vákuumozott élelmiszereket nem fenyegetik különféle mikroorganizmusok, és jelentősen hosszabb eltarthatósági idővel is büszkélkedhetnek. Pénzt és időt takarít meg neked, és a technológia segít elkerülni a kellemetlen élelmiszer-pazarlást.

Vákuumfólia TESCOMA 4FOOD Vákuumfólia 28 x 300 cm, 2 db 897050.00 ...

A sokrétűen felhasználható TESCOMA 4FOOD Vákuumfólia 28 x 300 cm, 2 db 897050.00 vákuumfólia alapvető tulajdonságai

  • A nálunk kapható vákuumfólia az élelmiszerek hosszú távú eltarthatóságára lett kifejlesztve
  • Használd különféle típusú vákuumfóliázókhoz
  • Méretei: 28 × 300 cm (szé x ho)
  • A csomagban lévő mennyiség: 2 vákuumfólia
  • A fagyasztóban való tárolásra is megfelelő választás
  • Alkalmas mikrohullámú sütőben történő használatra
  • Kiváló segítség a vízben történő Sous-vide főzéshez
  • Ez a vákuumfólia biztonságos az egészségre nézve
  • Mosható és újrafelhasználható

Nemcsak élelmiszerek vákuumozására használhatod

A vákuumfólia nemcsak a konyhába remek választás. Többek között kisebb darabokból álló gyűjteményt is vákuumozhatsz. Tartós kialakításának köszönhetően a vákuumozott élelmiszer a hűtőben is tárolható, sőt, akár le is fagyasztható. Örömmel fogod tudomásul venni, hogy mikrohullámú sütőben is használható. Segítőd lesz, ha a sous-vide főzést részesíted előnyben, és természetesen bízhatsz abban, hogy nem bocsát ki semmilyen mérgező anyagot az ételbe. Mivel a fólia mosható és újrafelhasználható, a környezetvédők is nyugodt szívvel vásárolhatják meg. A vákuumfólia élelmiszer vagy numizmatikai gyűjteményed tárolására használható, és segíteni fog neked, amivel elégedett leszel.

Paraméterek

Méretek

Szélesség 28 cm
Hossz 300 cm

Tulajdonságok

Tulajdonságok Főzéshez, Fagyasztható, Mikrohullámú sütőben használható, Többször használható

Darabok száma a csomagban

Darabok száma a csomagban 2 db (2 db)
Kód:  TESVAK004
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8592973118902
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10