Oldal frissítése

TESCOMA 4FOOD Vákuumfólia 20 x 200 cm, 2 db 897050.00

3 090 Ft

TESCOMA 4FOOD Vákuumfólia 20 x 200 cm, 2 db 897050.00

Az ételek vákuumozása sok pozitívummal jár. Az étel nem veszíti el az ízét és az illatát, valamint tovább marad friss. A hosszú távú élelmiszer-tárolásra készület neked ez a vákuumfólia. Különböző típusú készülékekben történő használatra készült. Méretei a következők 20 × 200 cm (szé x ho). A szilárd ételek és a folyadékok sem jelentenek számára problémát. Vitathatatlan előnye, hogy egészségre ártalmatlan anyagból készült, amely egyszerűen hoz létre egy igazán erős és extra strapabíró hegesztést. Ezért lehetsz biztos benne, hogy a fólia szilárdan rögzül, és a vákuumozott nyersanyagok is biztonságosak maradnak a további feldolgozásig. A csomagban lévő darabszám: 2 vákuumfólia. A vákuumtechnológia oxigénelvonással működik, ami lelassítja az oxidációs folyamatot. A vákuumozott élelmiszerek tartósak, és nem veszélyeztetik őket a negatív környezeti hatások, például a páratartalom vagy a baktériumok. Időt és pénzt takaríthatsz meg, valamint elkerülheted a felesleges pazarlást.

Vákuumfólia TESCOMA 4FOOD Vákuumfólia 20 x 200 cm, 2 db 897050.00 ...

A jól kihasználható TESCOMA 4FOOD Vákuumfólia 20 x 200 cm, 2 db 897050.00 vákuumfólia alapvető jellemzői

  • A nálunk elérhető vákuumfólia hosszú ideig frissen tartja az ételeket
  • Használhatod különböző márkájú vákuumfóliázókhoz
  • A következő méretekkel rendelkezik: 20 × 200 cm (szé x ho)
  • A csomagban lévő darabszám: 2 vákuumfólia
  • Megfelel a fagyasztóban való tárolásra is
  • Alkalmas mikrohullámú sütőben történő használatra
  • Ha Sous-vide főzést tervezel, akkor remek választás
  • Ez a vákuumfólia büszke arra, hogy egészségügyi szempontból biztonságos
  • Lehetőséged van lemosni és újra felhasználni

Nemcsak az élelmiszereket vákuumozhatod

A vákuumfólia az ételeken kívül más tárgyakra is remek választás, többek között kávéhoz, egyéb holmikhoz, vagy több darabból álló érmegyűjteményhez. A tartós kialakításnak köszönhetően nem kell aggódnod az élelmiszerek hűtőben vagy fagyasztóban való tárolása miatt. Előnye még, hogy mikrohullámú sütőben is használhatod. Mindenképpen segítségedre lesz, ha a sous-vide főzést részesíted előnyben, és káros anyagok sem fognak belőle kiszivárogni. Ha szívügyed a környezetvédelem, örülni fogsz annak, hogy a fólia mosható és újrafelhasználható. A vákuumfólia élelmiszer tárolására, utazáskor vagy a numizmatikai gyűjteményed számára használható, és biztosítani fogja, hogy elégedett légy.

Paraméterek

Méretek

Szélesség 20 cm
Hossz 200 cm

Tulajdonságok

Tulajdonságok Főzéshez, Fagyasztható, Mikrohullámú sütőben használható, Többször használható

Darabok száma a csomagban

Darabok száma a csomagban 2 db (2 db)
Kód:  TESVAK003
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8592973118896
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15