Oldal frissítése

Terronic Basic Hobby 500/500 KIT állandó világítás

4,0 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Terronic Basic Hobby 500/500 KIT állandó világítás

Sada světel a rozptylovacích deštníků

Nagy készlet kezdőknek

Studiófény kezdő fotósoknak

Ez a két lámpából, és két diffúzor ernyőből álló készlet ideális kezdő, vagy haladó fotósok számára. Tökéletes megoldást nyújt erős, szórt stúdióvilágítás eléréséhez. Világítsd meg azokat a részeket, amelyek extra világításra szorulnak.

Az ernyők egyenletesen szórják szét a fényt, hogy az ne egy irányból, koncentráltan érkezzen. Így tökéletes képeket készíthetünk emberekről anélkül, hogy zavaró árnyékok jellennének meg az arcukon.


Tökéletes világítás

Mindkét lámpa állandó, 500 W erősségű fényt bocsát ki, amely gyakorlatilag teljes függetlenséget eredményez a napfénytől. A lámpák nem rendelkeznek beépített ventilátorral, helyette passzív hűtést alkalmaznak egy hűtő rács segítségével. A készlet irizáló izzólámpákkal egészíthető ki, amelyek stúdióvakuként is funkcionálhatnak.

Fény teljesítménye 500 W

500 W erősségű fény

Kód:  FOM002a
Termékszám:  FY7647
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05