Oldal frissítése

Terronic Basic Hobby 5/Set 2

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Terronic Basic Hobby 5/Set 2

Stúdióberendezést keres? Próbálja ki a Fomei Basic Hobby 5 minőségi készletét, melyet nemcsak fényképezésnél, hanem forgatásnál is használhat. A készlet 2 nagy teljesítményű állandófényű lámpát, kitűnő állványt, softboxot és octaboxot tartalmaz.

Főbb jellemzői

  • Minőségi stúdiókészlet
  • Fényképezéshez és filmezéshez alkalmas
  • Kiváló ár/teljesítmény arány
  • Praktikus állvány a tartozékok könnyű rögzítéséhez
  • Softbox és octabox tükröződés nélküli fényképezéshez

Minden irányban praktikus

A nagy teljesítményű állandófényű lámpa 5 darab 35 W-os izzót tartalmaz, de használhatja 2 vagy 3 izzóval is. Könnyedén beállíthatja a világítást saját belátása szerint, és különböző teljesítmény kombinációkat használhat. Ennek köszönhetően rendkívüli változatosságot kínál, melyet nemcsak a kezdők, hanem haladó művészek is kihasználhatnak.

A Terronic Basic LS-10A állvány a fotós kiegészítők megbízható és egyszerű rögzítését szolgálja. Különösen a stúdió fények számára alkalmas, hogy lágy, szétszórt fényt biztosítson a térben. Magassága széles tartományban beállítható, így számos helyzetben használhatja. 

A Softbox lágy fényt hoz létre kiváló minőségű, tükröződésmentes fényképek készítéséhez. Az egyenletes fényszórást belső reflexiós felület és méhsejt szűrő biztosítja.

Kód:  FOM002g
Termékszám:  FY3437

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10