Oldal frissítése

Terronic Basic Hobby 5 / Set 1

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Terronic Basic Hobby 5 / Set 1

Keresi a megfelelő berendezést a stúdiójába? Tapasztalja meg ezt a felsőkategóriás Basic Hobby 5-et a Fomei-től, amelyet nemcsak fényképezéskor, hanem felvételkor is használhat. A készlet nagy teljesítményű állandó fényt, kiváló állványt és softboxot tartalmaz.

Legfontosabb jellemzők

  • A legjobb stúdiókészlet
  • Fényképezésre és felvételre alkalmas
  • Kiváló ár / teljesítmény arány
  • Praktikus állvány a tartozékok könnyű rögzítéséhez
  • Kiváló minőségű ernyő fényes képek nélkül

Praktikusság minden irányban

A nagy teljesítményű állandó lámpák 5 darab 35 W-os izzót tartalmazhatnak, de kettőt  vagy hármat is használhatunk. A jelenetet könnyedén, saját belátásuk szerint indíthatja és különböző teljesítménykombinációkat használhat. Ennek köszönhetően ez a fény rendkívüli változatosságot kínál, amelyet nemcsak a kezdők, hanem a fejlett művészek is használnak.

A Terronic Basic LS-10A a fényképészeti tartozékok megbízhatóak és könnyű rögzítés jellemzi őket. Különösen alkalmas a stúdió fények számára, hogy szelíd, szétszórt fényt biztosítson az adott helyen. A magasság széles tartományban történő beállítása sokféle helyzethez illeszkedik.

A Softbox puha fényt biztosít a kiváló minőségű fotókhoz, így nincsen káprázás. A belső fényvisszaverő felület és a méhsejtszűrő egységes fényáteresztést biztosít.

 
Kód:  FOM002f
Termékszám:  FY3436

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10