Oldal frissítése

Tengami - PC

1 400 Ft

Tengami - PC

Tengami

Tengami

Az egyedülálló Tengami kaland egy japán űrmappában játszódik. Ebben a gyönyörűen kidolgozott papírvilágban rejtvényeket oldasz meg és rejtett helyeket társz fel. Indulj el egy békés utazáson keresztül Japánban a régi mesékben, amelyeket lenyűgöző grafika, egyedi játékmenet és ijesztő zene élénkít!

Főbb jellemzők

  • Fedezd fel a hajtogató világ csodáit
  • Az első játék, ami a térkönyveiben történik
  • Lenyűgöző eredeti hangzás
  • A játék hiteles és titokzatos térbeli matrica

Merülj el a helyiség könyvespolcában

A Tengami az első játék, amely egy űrmappában zajlik, de belül nem könyv, hanem játék. A Tengamit másképp játsszák, mint valaha. Forgatni, összehajtani és mozgatni fogod ezt a világot, köszönhetően egy teljesen új technológiának, amelyet csak erre a játékra készítettek. Bármit is látsz a játékban, papír, olló és ragasztó segítségével reálisan előállíthatpd.

Gyönyörű eredeti hangzás

Régi mesékben békés utazásra indul ez a gyönyörű ország. Lenyűgöző grafika, egyedi játékmenet és félelmetes zene kísér az utazás során! Fedezd fel az elhagyott haldokló cseresznye titkait, látogass el sötét erdőkbe, elhagyott szentélyekbe vagy békés hegyi vízesésekhez. Fogd a fejhallgatót, és merülj el ebben a lélegzetelállító világban a híres zeneszerző, David Wise eredeti hangsávjának hangjaira.


Paraméterek

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PC
Licenc Letölthető
Kulcs Steam

Műfaj

Műfaj Versenyzős, Logikai

Multiplayer

Multiplayer Online
Max. játékosok száma a képernyőn 1

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott

Lokalizáció

Szöveg EN
Szinkron EN

Verzió

Platform PC – letölthető
Kiadás Elsődleges

Minimum követelmények

Processzor sorozat Intel Core 2 Duo
RAM memória 2 GB
Szükséges hely a merevlemezen 0,9 GB
Kód:  MVE000848
Termékszám:  86681

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10