Oldal frissítése

Tenda W900

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Tenda W900

Vezeték nélküli adapter alapuló Broadcom chipset egyaránt használható sávok (2,4 és 5 GHz) maximális sebességgel. Jellemzi az a tény szabványos 802.11n WiFi támogatás elméleti adatátviteli sebessége akár a 300 Mbit / s, és a legújabb WiFi szabvány 802.11ac elméleti adatátviteli sebesség akár 867 Mbit / s. Card találja annak használata a kisebb cégek és a háztartások számára asztali és notebook
Az adapter működhet módban az AP szoftveren, vagy ad-hoc módban. Természetesen ott van a legerősebb támogatást WPA2 biztonságot. Az oldalon az adapter kerül WPS gomb, hogy azonnal hozzon létre egy biztonságos kapcsolatot. A készülék fel van szerelve beépített antennák nyeresége 2 dBi. Az adapter tervezték belső huzalozás egy USB-porthoz.
Műszaki adatok:

Támogatott WiFi-szabványok:
802.11ac / a / b / g / n

Üzemmódok:
Client Software AP Ad-hoc

antenna:
Integrált 2x (2x 2 dBi)

felület:
USB

biztonság:
WPS, WEP, WPA, WPA2 (PSK)

Kód:  NU436l
Termékszám:  W900U

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15