Oldal frissítése

Tenda N150

4,4 26 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Tenda N150

 

Alacsony energiafogyasztás

A Tenda N150 vezetéknélküli Wi-Fi routere támogatja a 802.11n 2.4Ghz-s frekvenciasávot, amely lehetővé teszi az akár 150 Mbps sebességű, két antennás internetszolgáltatást. A Tenda N150 a világhírő Broadcom új platformra kialakított chipsetjével van szerelve. Ennek köszönhetően a router nemcsak a maximális 80 Mbps sebesség elérésére, hanem maximális lefedettségi opciók kiaknázására is képes. Valamint egy 5 dBi erősségű antennával is rendelkezik, fogyasztása pedig nem haladja meg a 2 wattot. Ez a chipset emellett a router egyes alkatrészeinek dinamikus be- és kikapcsolását is képes automatikusan vezérelni, amely tovább csökkenti az eszköz fogyasztását.

Különösen egyszerű telepítés

Az eszköz egyszerre látja el egy router, egy Internet átjáró, egy wireless access point, egy 3 portos switch és egy tűzfal feladatait. A Tenda N150 a kisebb vállalkozások, illetve háztartások számára is ideális megoldás az internetszolgáltató által biztosított sávszélesség leosztására. A router egy WDS link implementációjának köszönhetően kettő, vagy több AP-ra is képes csatlakozni, ezzel bővítve ki vezetéknélküli hatótávát. A Tenda "Easy to Use" mottójához hűen különleges hangsúlyt fektet az egyszerű telepítésre. Ennek köszönhetően a Wi-Fi routereink konfigurációja csak néhány percet vesz igénybe.

A csomag tartalma

  • 1x Tenda N150
  • 1x Telepítő CD
  • 1x Gyors telepítési útmutató (CZ, SK, PL)
  • 1x hálózati adapter (9V DC, 600 mA)
  • 1x RJ45 adatkábel

Számtalan biztonsági funkció - WPS szolgáltatással.

A Tenda N150 számtalan biztonsági funkcióval van szerelve. Az alapvető protokollok, mint a WEP (64 vagy 128 bit), valamint a legfrissebb WPA, WPA2, mixedWPA/WPA2 PSK is támogatott, valamint a TKIP vagy AES konfigurációk is elérhetőek. Ezt a kníálatot bővíti ki a WPS. A WPS rendszer lehetővé teszi, hogy a csatlakozott eszköz és a router között egyetlen gombnyomással WPA2-PSK titkosítású kapcsolatot hozhassunk létre, anélkül, hogy a Wi-Fi hálózat jelszavát ismernünk kéne. Ez a módszer nemcsak gyors és egyszerű, hanem biztonságos is. Egyéb opciók még az SSID megosztás limitációja, a MAC Címszűrés, a port továbbítás, valamint egyéb szabványos hálózati funkciók. A tartalomszűrés egyes nemkívánt weboldalak és online tartalmak letiltását/korlátozását teszi lehetővé.

További információk:

Frekvencia:
2,4 GHz-es

Vezeték nélküli mód:
AP, Router, WDS Repeater, WISP

Moduláció:
DSSS, OFDM

Csatorna szélesség:
20 MHz, 40 MHz

output:
<20 dBm (EIRP)

Érzékenység:
-87 DBm @ 11 Mb / s, -72 dBm @ 54 Mb / s, -68 dBm @ 150 Mb / s

Biztonság:
WEP, MAC ACL, URL szűrés, WPA-PSK, WPA2-PSK, vegyes WPA / WPA2-PSK

Ellenőrzési módszerek:
HTTP Remote site management

Hálózati jellemzők:
UPnP, Virtual Server, DMZ host, DHCP szerver, WDS, WPS

QoS:
802.11e WMM

Központi menincsdzsment:
nincs

PoE:
nincs

Interfész:
RESET / WPS, 3x LAN, 1x WAN

Antenna:
1 x 5 dBi, nem kivehető

Chipset:
Broadcom

Formátum:
beltéri, asztali

Ház anyaga:
műanyag

Áramellátás:
9V DC 600 mA

Fogyasztás:
2 W

Hűtés:
passzív

Üzemi hőmérséklet:
0 ° és 40 ° C

Méretek (mé):
200 x 270 x 60 mm

Tömeg:
0,26 kg

Paraméterek

Standard & frekvencia

Szabványok 802.11b, 802.11g, 802.11n

Funkciók

Jellemzők Hozzáférési pont (Access point), Router

Sebesség

WiFi átvitel sebessége 150 Mb/s

Csatlakozók

LAN 3 ×
WAN
Kód:  NU433d
Termékszám:  N150

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20