Oldal frissítése

Tenda K8W-3TC Video WiFi Security Outdoor Kit 2K (3MPx)

158 190 Ft

Tenda K8W-3TC Video WiFi Security Outdoor Kit 2K (3MPx)

A Tenda K8W-3TC kamerarendszer 8 kamerát tartalmaz egy készletben

A teljes Tenda K8W-3TC kamerakészlettel egyszerű módon biztonságot teremthetsz egy ház, nyaraló, cég, raktár, üzlet stb. számára! Köszönhetően az egyszerű és gyors telepítésnek, online figyelemmel kísérheted az összes kamerával lefedett helyet. A készlet 8 kiváló minőségű 2K kamerát tartalmaz egy felvevővel párosítva, amely akár 10 TB-os SATA lemezre is telepíthető. A mellékelt Tenda TDSEE mobilalkalmazás lehetővé teszi, hogy élő felvételeket nézz a kamerából a mobileszközödön, vagy értesítést kapj gyanús mozgásérzékelés esetén. Ezáltal gyorsan reagálhatsz egy esetleges fenyegetésre.

Tenda K8W-3TC kamerarendszer

A Tenda K8W-3TC készlet legfontosabb előnyei

  • Modern készlet 8 db IP kamerából és egy felvevőből
  • A kamerák támogatják a Wi-Fi vagy LAN csatlakozást, mindegyik rendelkezik akár 128 GB microSD kártyahellyel
  • A kamera felbontása 3 Mpx (2304 × 1296 px)
  • A felvevő 1x LAN RJ45 porttal, 10/100 Mb/s, 1x USB 2.0 csatlakozóval, 1x tápcsatlakozóval rendelkezik, támogatja a Wi-Fi-t és egy ingyenes 3,5"-es SATA slottal van ellátva akár 10 TB-os meghajtóhoz
  • HDMI és VGA is elérhető a kijelzőhöz való csatlakoztatáshoz
  • Ellenőrzési módszer: Tenda TDSEE mobilalkalmazás, helyi vezérlés USB egérrel
  • Fedettségi/ellenállási osztály: IP66

Magas képminőség és mozgáskövetés

Mind a kamera, mind a felvevő letisztult és egyszerű kialakítású, amely szintén nagyon hatékony. A felvevő hosszú, 4 dBi-es antennáival tűnik ki a legérzékenyebb jelvétel érdekében. A kamera pásztázási szöge 110°, ezenkívül két fehér LED és két további infravörös IR LED található az optika körül az éjszakai káprázás, nappal pedig a napfény korrekciója érdekében. A rögzítővel való tökéletes kapcsolat érdekében a kamerát két forgó Wi-Fi antenna egészíti ki. A készülék IP66 védelmi fokozattal rendelkezik - kültéri használatra készült, por- és vízálló. A kamerát praktikus fali vagy mennyezeti tartó egészíti ki a gyors rögzítéshez a felhasználó igényei szerint.

Tenda K8W-3TC kamerarendszer

Nagy hatótávolságú Wi-Fi

A Tenda K8W-3TC szett kamerái nemcsak beltérben, hanem kültéren is elhelyezhetők. Például a ház homlokzatán úgy, hogy az a kertet vagy esetleg a garázst fedje le. Ebben az esetben vezeték nélküli Wi-Fi-t használhatsz az internethez való csatlakozáshoz. Azonban LAN csatlakozó is rendelkezésre áll. A gyakorlatban az ICR infravörös szűrő, a 3D zajcsökkentés, a DWDR (Digital Wide Dynamic Range), a háttérvilágítás kompenzáció, a ROI (Region Of Interest) is tetszeni fog.

Tenda K8W-3TC kamerarendszer

A kamerarendszer egyszerű és gyors telepítése

A Tenda K8W-3TC készlet kamerái IP66 védelmi fokozattal rendelkeznek. Kültéri használatra készült - megfelelően ellenáll a pornak és a víznek. A Tenda K8W-3TC készlet kamerái belső vagy felhőalapú tárhelyen tárolják az adatokat. A felvevőnek köszönhetően azonban a felvételek egy opcionális merevlemezen is biztonságosan tárolhatók. A TDSEE alkalmazásban is vásárolhatsz felhőalapú tárhelyet, így az adatok védve lesznek a lopás vagy a kamera sérülése ellen. A felhőalapú tárhely európai és megfelel az ISO/IEC 27018 adatvédelmi szabványoknak. Az adatok speciálisan AES 256 bites titkosítással vannak kódolva.

Tenda K8W-3TC kamerarendszer

Mozgásérzékelő funkció

A kamera LED-eket tartalmaz az éjszakai világításhoz. Két fehér LED és további két infravörös IR LED az éjszakai megvilágításhoz és a napfény korrekciójához nappal. Többféle éjszakai látás közül választhatsz (Okos mód, Színes mód, Fekete-fehér mód). Az éjszakai fény mód be- vagy kikapcsolható, vagy akár a kamera is automatikusan aktiválhatja és deaktiválhatja. Az eseményekről szóló értesítések közvetlenül a Tenda TDSEE alkalmazásban magától értetődőek.

Tenda K8W-3TC kamerarendszer

Paraméterek

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás WiFi 2,4 GHz, Ethernet

Kapcsolódás

Támogatott OS Android, iOS
Kompatibilis alkalmazások Gyártó saját alkalmazása
Tápellátás Hálózati, Jack
Alkalmazás nyelve Angol, Német, Magyar

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Használat

Bővíthetőség Zárt rendszer
Működés Központi egységen keresztül / bridge
Használat Biztonsági rendszer

Kamera tulajdonságai

Kamerák száma 8
Videó kompresszió H.265
Maximális felbontás 2304 × 1296

Tárhely

Maximum kapacitás 10 000 MB
Lemezek kapacitása (összesen) 10 000 MB
Meghajtóhelyek száma (2,5" és 3,5") 1 db
Meghajtóval foglalt fiókok száma 1 db
Formátum 2.5" és 3.5"
Kód:  Tenda24001
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  K8W-3TC

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20