Oldal frissítése

Tenda G0-8G-PoE

34 790 Ft

Tenda G0-8G-PoE

Tenda G0-8G-PoE gigabit PoE router

Univerzális routert keresel PoE tápellátással? Az 5 portos Tenda G0-8G-PoE nagyszerű megoldás, amely maximum 8 PoE+ eszközt képes táplálni 802.3af/szabványon és összesen 95 W-on. Ennek köszönhetően ez az egy készülékben összpontosuló router, PoE switch és vezérlő kisebb Access Pointok, PoE kamerák stb. telepítéséhez is alkalmas. Akár 128 WiFi hozzáférési pontot kezelhet. A Tenda G0-5G-PoE automatikusan megkeresi a teljes hálózatot, és az összes talált hozzáférési pontot hozzáadja a központi adminisztrációhoz. Ezenkívül automatikusan beállítja a hozzáférési pontok kezdeti nevét a MAC-címek, teljesítményük, biztonságuk stb. szerint.

Tenda G0-8G-PoE gigabit PoE router

A Tenda G0-8G-PoE PoE router legfontosabb előnyei

  • Univerzális router PoE kapcsolóval
  • Tápellátás max. 8 PoE+ eszköz számára 802.3af/szabványon és összesen 95 W
  • Ideális házak vagy nagyobb lakások számára
  • Központi hozzáférési pontok kezelése (akár 128)
  • Intelligens sávszélesség-kezelést kínál
  • Alkalmas kis- és középvállalatok és háztartások számára egyaránt

Kezeld a hozzáférési pontokat központilag

A hozzáférési pontok központosított kezelése gyors, nagyon hatékony és a teljes Wi-Fi rendszer megfelelő, problémamentes működését garantálja. Támogatja a Fast Roaming, az IEEE 802.11k/v/ra szabványokat és saját DHCP-kiszolgálót a csatlakoztatott eszközökhöz.

Tenda G0-8G-PoE gigabit PoE router

A Tenda G0-8G-PoE magas szintű biztonságot kínál

A Tenda G0-8G-PoE már sokféle biztonsági WPA-PSK, WPA2-PSK, WPA-Enterprise, WPA2-Enterprise támogat. A forgalom titkosítását is tudja kezelni AES, TKIP és TKIP&AES szabványok használatával. Lehetőséged van letiltani a vezeték nélküli hálózat nevének (SSID) sugárzását, a MAC-cím szűrését, a VLAN-t az egyes SSID-k számára különböző biztonsággal, a kimeneti teljesítmény-beállításokkal és egyéb fejlett hálózati funkciókkal.

Tenda G0-8G-PoE gigabit PoE router

A PoE leegyszerűsíti a végpontok telepítését

A PoE tápegységnek köszönhetően akár 4 PoE+ eszköz táplálható 802.3af/szabványon, és összesen 95 W teljesítménnyel a Tenda G0-8G-PoE segítségével. A Tenda G0-8G-PoE kis- és középvállalatok és háztartások számára egyaránt alkalmas router. Intelligens sávszélesség-kezelést kínál, emellett a router több protokollos VPN-nel, multi-WAN overlay-jel és sok más vállalati funkcióval is fel van szerelve.

Tenda G0-8G-PoE gigabit PoE router

Paraméterek

Típus

Típus Router
Kivitel desktop

Processzor

Frekvencia 900 MHz

Szabványok és protokollok

Támogatott protokollok PPPoE, NAT, DHCP
VPN támogatás L2TP, IPsec, PPTP
Egyéb szabványok és protokollok IEEE 802.3,802.3u,802.3x, TCP/IP, HTTP, DNS

Adminisztráció és biztonság

Hozzáférési védelem Local Management Control

Funkciók

Funkciók DHCP Server, DHCP Client, VPN Pass-through, Static routing, Dynamic DNS, Port VLAN, QoS, Port Triggering, DMZ Host, UPnP, WAN

Portok

WAN (fix) 1 ×
LAN (fix) 5 ×
LAN/WAN (választható) 3 ×
LAN/DMZ (fix) 0 ×

Tárhely

Flash 16 MB
Rendszermemória 128 MB

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  Tenda24006
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  G0-8G-PoE

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20