Oldal frissítése

Tenda CH3-WCA

17 390 Ft

Tenda CH3-WCA

Tenda CH3-WCA beltéri és kültéri IP kamera

Az intelligens Tenda CH3-WCA Wi-Fi biztonsági kamera tökéletes áttekintést nyújt az ingatlan körül zajló eseményekről, bárhol is vagy. Akár dolgozol, akár edzőteremben, akár vakáción, a Tenda TDSEE mobilalkalmazás lehetővé teszi, hogy élő felvételeket nézhess a mobileszközödön keresztül, vagy értesítést kapj gyanús mozgásérzékelés esetén. Ezáltal gyorsan reagálhatsz egy esetleges fenyegetésre.

Tenda CH3-WCA IP kamera

A Tenda CH3-WCA IP kamera legfontosabb előnyei

  • Modern IP kamera Full HD felbontással és éjjellátóval
  • A kamera elforgatása 355° vízszintesen és 90° függőlegesen
  • Csatlakozás Wi-Fi-n vagy LAN-on keresztül
  • Kétirányú hangátvitel
  • Fedettségi/ellenállási osztály: IP65
  • Egyszerű és hatékony kezelés a Tenda TDSEE alkalmazással

Magas képminőség és mozgáskövetés

Minden kamera alapja a minőségi kép. A Tenda CH3-WCA esetében erről egy kiváló minőségű, akár Full HD felbontású rögzítést támogató képchip gondoskodik. Az S-motion és S-tracking funkcióknak köszönhetően a kamera vízszintesen 355°-ban, függőlegesen pedig 90°-ban elforgatható. Automatikusan rögzíti a mozgást, és el tudja menteni a különböző helyeket. A kamera mozgatása közvetlenül a mobilalkalmazásból is lehetséges. A telepítés szempontjából örömteli, hogy a készülékhez tartozik egy falra/mennyezetre szerelhető tartó.

Tenda CH3-WCA IP kamera

Nagy hatótávolságú Wi-Fi

A Tenda CH3-WCA kamera nemcsak beltérben, hanem kültéren is elhelyezhető. Például a ház homlokzatán úgy, hogy az a kertet vagy esetleg a garázst fedje le. Ebben az esetben vezeték nélküli Wi-Fi-t használhatsz az internethez való csatlakozáshoz. Azonban LAN csatlakozó is rendelkezésre áll. A gyakorlatban az ICR infravörös szűrő, a 3D zajcsökkentés, a DWDR (Digital Wide Dynamic Range), a háttérvilágítás kompenzáció, a ROI (Region Of Interest) is tetszeni fog.

Tenda CH3-WCA IP kamera

A Tenda IP kamera egyszerű és gyors telepítése

A Tenda CH3-WCA kamera IP65 védelmi fokozattal rendelkezik. Kültéri használatra készült - megfelelően ellenáll a pornak és a víznek. A kamerát praktikus falra, mennyezetre vagy oszlopra szerelhető tartó egészíti ki a gyors rögzítéshez a felhasználó igényei szerint.

Tenda CH3-WCA IP kamera

Mozgásérzékelő funkció

A Tenda CH3-WCA IP kamera mozgást érzékel, és automatikusan mögé fordul, hogy folyamatosan figyelje az objektumot. Ennél a funkciónál beállítható a riasztási viselkedés - figyelmeztetés fehéren villogó LED-ekkel, figyelmeztetés hangjelzéssel, akár sziréna, akár egyedi rövid hangfelvétel (akár 3 felvétel). De akár némán és LED-es világítás nélkül is hagyhatod. Az eseményekről szóló értesítések közvetlenül a Tenda TDSEE alkalmazásban magától értetődőek.

Tenda CH3-WCA IP kamera

Helyi vagy felhőalapú adattárolás

A Tenda CH3-WCA kamera az adatokat belső vagy felhőalapú tárhelyen tárolja. A belső tárhely egy microSD kártyafoglalatból áll, amelynek kapacitása akár 128 GB is lehet. A TDSEE alkalmazásban is vásárolhatsz felhőalapú tárhelyet, így az adatok védve lesznek a lopás vagy a kamera sérülése ellen. A felhőalapú tárhely európai és megfelel az ISO/IEC 27018 adatvédelmi szabványoknak. Az adatok speciálisan AES 256 bites titkosítással vannak kódolva.

Tenda CH3-WCA IP kamera

Amazon Alexa támogatás

Van okosotthonod? A Tenda CH3-WCA kamera támogatja a hangvezérlést a népszerű Amazon Alexa szolgáltatás segítségével.

Tenda CH3-WCA IP kamera

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás WiFi 2,4 GHz, Ethernet

Kapcsolódás

Támogatott OS Android, iOS
Kompatibilis alkalmazások Gyártó saját alkalmazása
Tápellátás Hálózati, Jack
Alkalmazás nyelve Angol, Cseh, Német, Magyar

Tulajdonságok

Használat Beltéri, Kültéri
Kivitel PTZ
Forgás Motoros
Éjjellátás Hibrid
Egyéb funkciók Mozgás követés (Auto tracking), LED reflektor, Egész napos felvétel, Tevékenységi zónák, Forgás, Éjjellátás
Érzékelés Mozgás, Hang, Behatolás, Jogosulatlan kezelés
Audio Beépített mikrofon, Beépített hangszóró, Hangfelvétel, Kétirányú hang, Személyre szabható üdvözlő üzenet
Értesítés E-mail, Mobil
Riasztás Fény, Hang

Videó

Maximális felbontás 1920 × 1080 px
Zoom Digitális
Videó kompresszió H.264

Bemeneti és kimeneti nyílások

Tárhely típusa SD, Cloud
Interfész RJ-45 LAN, MicroSD/SDHC slot, WiFi, Mobil kapcsolat támogatása
Memóriakártya nyílása MicroSD
SD kártya max. méret 128 000 MB

Méretek

Szélesség 187 mm
Magasság 120 mm
Mélység 138 mm

Csomagolás

Csomag része Tartó, Szerelési anyag, Tápkábel
Kód:  Tenda24010
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  CH3-WCA

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05