Oldal frissítése

Tenda 4G180 - WiFi mobile 4G LTE Hotspot modem

3,8 22 értékelés
22 990 Ft

Tenda 4G180 - WiFi mobile 4G LTE Hotspot modem

A Tenda 4G180 LTE Wi-Fi modemmel még a nyaralóban is internetezhetsz!

Ezt a kompakt 3G/4G Wi-Fi routert mindig magaddal viheted - alkalmas üzleti utakra, családi kirándulásokra, a szabadban és outdoor tevékenységekhez. Kompakt méretének köszönhetően elfér a zsebedben, és szinte alig foglal helyet. Mire fogod használni a Tenda G180-at? Különösen arra, hogy könnyen csatlakozhass az internethez, függetlenül a Wi-Fi hálózatok elérhetőségétől. Egyszerűen helyezd be a Micro SIM adatkártyát a routerbe, amely másodpercek alatt megbízható Wi-Fi hálózatot hoz létre a mobiladatokból. Az LTE CAT.4 szabvány és az FDDLTE, TDD LTE és WDCMA támogatása valóban univerzálissá teszi a kapcsolatot. 

A Tenda 4G180 LTE Wi-Fi modem legfontosabb jellemzői

  • Támogatja a 2,4 GHz-es Wi-Fi-t
  • Maximális sebesség: letöltés 150 Mbps, feltöltés 50 Mbps
  • Belső 2 100 mAh kapacitású akkumulátor az akár 10 órás működéshez
  • SIM kártya mérete: mini SIM
  • Egyszerű telepítés minden felhasználó számára
  • A Tenda 4G180 alkalmas nyaralóhelyre vagy gyakori utazáshoz
  • Micro SD kártyahely legfeljebb 32 GB-os adatmegosztáshoz (fényképek, videók, zenék)
  • A csomag tartalma: Tenda 4G180, USB / microUSB kábel a töltéshez, gyors telepítési útmutató (CZ, SK, PL) és akkumulátor (3,8V, 2100 mAh, 7,98Wh)


A Tenda 4G180 LTE Wi-Fi modem stabil Wi-Fi-t biztosít

A Tenda 4G180 router akár 150 Mbps letöltési és 50 Mbps feltöltési sebességet tesz lehetővé. A Wi-Fi-kapcsolat nemcsak elég gyors, de biztonságos is lesz - az útválasztó támogatja a fejlett biztonsági funkciókat, többek között a WPA/WPA2-AES, WPA/WPA2-PSK titkosítást. Természetesen elrejtheted a Wi-Fi hálózat kijelzését. Az adataid és személyes információid a lehető legnagyobb biztonságban lesznek a hacker-és vírustámadásoktól. 

Használd a Wi-Fi-t békésen a természetben!

Szeretnél zavartalanul dolgozni? Irány a természet, a Tenda 4G180 kétsávos LTE Wi-Fi modemmel beállíthatod a Wi-Fi hotspot-ot az erdő közepén vagy a parkban egy padnál is. A modem beépített akkumulátorral rendelkezik, amely elegendő teljesítménnyel bír 10 órás működéshez. Vészhelyzet esetén csatlakoztathatsz hozzá egy powerbanket, így lehetséges a Tenda 4G180 modem működése néhány órával tovább.A szabványos Micro USB-port lehetővé teszi a könnyű feltöltést egy hagyományos mobiltelefonhoz hasonlóan, és vészhelyzet esetén csatlakoztathatsz egy powerbanket, így lehetséges a Tenda 4G180 modem működése néhány órával tovább.

A Tenda 4G180 LTE Wi-Fi modem ingyenes microSIM foglalattal rendelkezik

A Tenda 4G180 modem egy Micro SIM kártya behelyezésére szolgáló speciális nyílással van felszerelve. Csak aktiváld a megfelelő adatcsomagot a mobilszolgáltatódnál, és gyakorlatilag bárhol csatlakozhatsz az LTE-sávban a mobilinternethez.

Zenék, fényképek vagy videók megosztása a barátaival

Micro SD kártya foglalat is rendelkezésre áll, 32 GB-ig, ahol tárolhatod pl. multimédiás fájlokat, majd megoszthatod azokat az összes csatlakoztatott eszköz között. Két belső antenna biztosítja a pontos 3G / 4G jelvételt, és további két antenna a tökéletes Wi-Fi lefedettséget. A 3G / 4G jelerősség mellett a LED-es kijelzők az akkumulátor kapacitását, a bejövő SMS-üzeneteket és a Wi-Fi hálózat állapotát is jelzik. 


Paraméterek

Standard & frekvencia

Szabványok 802.11b, 802.11g, 802.11n
WiFi sávok 2,4 GHz

Funkciók

Jellemzők Hozzáférési pont (Access point), Router

Sebesség

WiFi átvitel sebessége 150 Mb/s

Típus

Típus Single-band

Biztonság

Titkosítás WPA, WPA2, WPA-PSK, WPA2-PSK

Csatlakozók

USB 2.0

Antenna tulajdonságai

Antenna teljesítménye 3 dBi

Interfész

DHCP funkció Szerver, DHCP Client List
SSID maximális száma 1 ×

Méretek és tömeg

Mélység 5,8 cm
Súly 86 g
Szélesség 1,4 cm
Magasság 9,7 cm
Kód:  NU2021a27
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  4G180

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10