Oldal frissítése

Tempered Glass Protector Edzettüveg-fólia 0.3 mm - Lenovo K6 Note

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Tempered Glass Protector Edzettüveg-fólia 0.3 mm - Lenovo K6 Note

Tok nélkül szeretnéd hordani a telefonodat, de szeretnél teljesen biztos lenni, abban, hogy nem karcolódik meg a telefonod kijelzője? Ha igen, ezt a problémádat megoldhatod a Tempered Glass Protector üvegfóliával.

Az átlátszó és rugalmas, 0,3 mm vastagságú üvegfólia megvédi a készülékedet a karcolásoktól, elnyeli az ütéseket, és megszűnteti a nemkívánatos ujjlenyomatokat a képernyő felületén. 

A fő előnyök

  • Magas fokú keménység - 9H
  • Edzett üveg
  • Nem korlátozza az érintőképernyő érzékenységét
  • Nem hagy buborékokat a felhelyezésnél
  • Pontosan illeszkedik a mobiltelefon alakjához
  • Lenovo K6 Note telefonra

 


Magas fokú keménység és tartósság

Az egyedülálló technológiának köszönhetően a védfólia nem hagy buborékokat a felhelyezésnél, így majdhogynem teljesen láthatatlan. A Tempered Glass Protector 9H keménységű, ami azt jelenti, hogy háromszor erősebb, mint a hagyományos védőfóliák. Telefonod akár meg is védhet az olyan éles tárgyaktól, mint a kések vagy a kulcsok.

 

 

Egyszerű felhelyezés

A védőfólia teljes felülete edzett üveg. A hátsó részét egy rendkívül magas tapadású szilikon réteg borítja, így egyszerűen felhelyezhető. A felhelyezés után a védőfólia teljesen rátapad a kijelzőre; semmi sem marad a védőfólia és a kijelző között. A felhelyezéshez szükséges minden eszköz megtalálható a csomagban.

 

Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka Lenovo
Telefon modell K6 Note

Csomag tartalma

Csomag tartalma Törlőkendő

Jellemzők és kialakítás

Üvegvastagság 0,3 mm
Keménység 9H
Kód:  TG005v8d3
Termékszám:  TGP-L6N-03

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05