Oldal frissítése

Tempered Glass Protector 0.3mm Huawei MediaPad T3 10.0-hoz

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Tempered Glass Protector 0.3mm Huawei MediaPad T3 10.0-hoz

Védőtok nélkül használod a Huawei MediaPad T3 10.0 tableted? Szeretnél meggyőződni arról, hogy a kijelzője karcolódásmentes marad, miközben továbbra is tok nélkül haszálod a készüléket? Akkor a Tempered Glass Protector képernyővédő nagyszerű megoldás! Az áttetsző és rugalmas, 0,3 mm-es vastagságú kijelzővédő megvédi a képernyőt a karcolásoktól, elnyeli az ütéseket és megakadályozza a nemkívánatos ujjalenyomatok kialakulását a kijelzőn.

A képernyővédő legfőbb jellemzői 

  • Nagyfokú, 9H keménység
  • Edzett üveg
  • Nem befolyásolja a kijelző érzékenységét
  • Nem hagy légbuborékokat 
  • Pontosan követi a tablet formáját
  • A Huawei MediaPad T3 10.0 tablet számára



 


Nagyfokú keménység és ellenállás

Az egyedülálló technológiának köszönhetően a képernyővédő üvegfólia nem hagy légbuborékokat a felhelyezését követően, így jelenléte szinte láthatatlan. A Tempered Glass Protector képernyővédő 9H keménységgel büszkélkedhet, ami azt jelenti, hogy háromszor ellenállóbb a hagyományos képernyővédő fóliákhoz képest. Így tehát képes megvédeni a Huawei MediaPad T3 10.0 tableted az éles tárgyak, például kés vagy kulcs okozta sérülésekkel szemben.

Egyszerű felhelyezés 

A képernyővédó fólia teljes egészében edzett üvegből készült. A fólia hátoldalát rendkívül magas tapadású szilikonréteg borítja a könnyű felhelyezés érdekében. Így garantáltan nem marad rés a fólia és a képernyő közt. A csomagban mindent megtalálsz, amire a fólia felhelyezésekor szükséged lehet. 

Paraméterek

Csomag tartalma

Csomag tartalma Törlőkendő, Spatula, Védőfólia folyadék

Márka/modellek

Tablet márka Huawei
Tablet modell MediaPad T3 10.0

Jellemzők és kialakítás

Ívelés 3D
Üvegvastagság 0,3 mm
Keménység 9H
Kód:  TG005i23
Termékszám:  TGP-HT31-03
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05