Oldal frissítése

Tempered Glass Protector 0,3mm Alcatel U5 HD PREMIUM 5047UF készülékhez

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Tempered Glass Protector 0,3mm Alcatel U5 HD PREMIUM 5047UF készülékhez

Tok nélkül hordod magadnál készüléked? Teljesen biztos akarsz lenni benne, hogy a kijelzője nem karcolódik, ugyanakkor nem szeretnél tokot használni? A problémára az átlátszó Tempered Glass Protector védőüveg kínál megoldást, amely kifejezetten az Alcatel U5 HD PREMIUM 5047UF készülékhez való. Átlátszó és rugalmas, 0,3 mm vastagságú védőréteg, mely megóvja készüléked a karcolásoktól, elnyeli az ütéseket, és megakadályozza a nemkívánatos ujjlenyomatok képződését a képernyő felületén.

Az Alcatel U5 HD PREMIUM 5047UF  készülékhez való Tempered Glass Protector üveg fő előnyei

  • 9H-s nagy keménység
  • Keményített üveg
  • Nem korlátozza az érintőképernyő érzékenységét
  • Buborékmentes
  • Pontosan követi a készülék alakját

Tempered Glass Protector

Nagy keménység és tartósság

Az egyedülálló gyártási technológiának köszönhetően a védőüveg alatt nem maradnak buborékok, így szinte láthatatlan. A Tempered Glass Protector 9H-s keménységi értékkel bír, ami azt jelenti, hogy háromszor erősebb a hagyományos fóliáknál. Még az olyan éles vagy hegyes tárgyaktól is megvédi készüléked, mint amilyenek a kések vagy a kulcsok.

 

Egyszerű felszerelés

A védőfólia teljes felülete kemény üvegből készült. Hátulsó része rendkívül jól tapadó szilikonnal van bevonva, amelynek köszönhetően egyszerűen felszerelhető. A felhelyezést követően a védőréteg és a képernyő között nem marad egyáltalán hely. A csomag tartalmaz mindent, ami a felszereléséhez szükséges.

 

 

Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka Alcatel
Telefon modell U5 HD

Jellemzők és kialakítás

Üvegvastagság 0,3 mm
Keménység 9H
Kód:  TG005v707
Termékszám:  TGP-AU5P-03

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10