Oldal frissítése

Tempered Glass Protector 0,3 mm a Xiaomi Redmi 2 készülékhez

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Tempered Glass Protector 0,3 mm a Xiaomi Redmi 2 készülékhez

Tok nélkül használja a készülékét? Szeretne teljesen biztos lenni abban, hogy a kijelző nem karcolódhat meg, és nem szükséges tokot használnia hozzá? Ez a probléma a Tempered Glass Protector edzett kijelzővédő üveggel megoldódik.

Az átlátszó és rugalmas, 0,3 mm vastagságú kijelzővédő üveg megóvja a képernyőt a karcolásoktól, elnyeli az ütődéseket és megszünteti a nemkívánt ujjlenyomatokat a képernyő felületén.

Legfőbb előnyei

  • Nagy keménység 9H
  • Edzett üveg
  • Nem korlátozza az érintőképernyő érzékenységét
  • Felhelyezéskor nem maradnak buborékok alatta 
  • Pontosan illeszkedik a mobiltelefon alakjához

Nagy keménység és tartósság

Az egyedülálló technológiának köszönhetően, a kijelzővédő üveg alatt nem maradnak buborékok, így gyakorlatilag lehetetlen észrevenni. A Tempered Glass Protector 9H keménységű, ami azt jelenti, hogy háromszor erősebb a hagyományos fóliáknál. Még az olyan éles tárgyaktól is képes megvédeni a telefont, mint a kések vagy kulcsok.

Egyszerű felhelyezés

A kijelzővédő teljes felső felülete edzett üvegből készül. A hátoldala pedig egy rendkívüli tapadású szilikon borítóréteget kap, hogy könnyű legyen a felhelyezése. A felhelyezés után nem marad hely a kijelzővédő és a képernyő között. A csomagban minden olyan eszközt megtalál, ami a felrakáshoz szükséges.

 

Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka Xiaomi
Telefon modell Redmi 2

Csomag tartalma

Csomag tartalma Törlőkendő

Jellemzők és kialakítás

Üvegvastagság 0,3 mm
Keménység 9H
Kód:  TG009a
Termékszám:  TGP-XR2-03-RB
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15