Oldal frissítése

Tempered Glass Protector 0.2mm iPad Air / Air 2 Ultraslim Edition

4,7 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Tempered Glass Protector 0.2mm iPad Air / Air 2 Ultraslim Edition

Tok nélkül hordod a telefonodat vagy tabletedet? Szeretnél biztosra menni, hogy a kijelző nem karcolódik meg, de nem akarsz tokot használni? Ezt a problémát oldja meg az edzett üvegvédő.
Az áttetsző és rugalmas 0,2 mm-es lap megvédi a képernyőt a karcolásoktól, elnyeli az ütések erejét és megszünteti a nem kívánt ujjlenyomatokat a kijelző felületén.

A fő előnyök

  • Nagy, 9H keménységű
  • Edzett üveg
  • Nem korlátozza az érintőképernyő érzékenységét
  • Nem hagy buborékokot
  • Pontosan másolja a mobiltelefon alakját

Nagy keménység és tartósság

Az egyedülálló technológianak köszönhetően a védőüveg alatt nem marad buborék, ezért gyakorlatilag lehetetlen észrevenni. Az edzett üvegvédő 9H keménységű, ami háromszor erősebb, mint a hagyományos film. Még az iPad-ot is képes megvédeni az olyan éles tárgyaktól, mint a kés vagy a kulcsok.

Egyszerű alkalmazás

A film teljes felülete kemény üvegből készül. A hátlapot rendkívül adhezív szilikon réteg borítja a könnyebb telepítés érdekében. A felhelyezés után a film és a kijelző között nem marad hézag. Az alkalmazáshoz mindent megtalálsz a csomagban, amire szükséged lehet.

Paraméterek

Márka/modellek

Tablet márka Apple
Kód:  TG005i1
Termékszám:  TGP-IPA-02-RB

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20